Νέα Φιλαδέλφεια: Ποινική δίωξη για 4 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα σε βάρος των 104 συλληφθέντων

Κοινοποίηση:
οπαδοι

Στους 104 έχει ανέβει ο αριθμός των συλληφθέντων για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς σε αυτούς που συνελήφθησαν από την πρώτη στιγμή, προστέθηκαν και οι πέντε Κροάτες που προήχθησαν χτες το βράδυ από την Ηγουμενίτσα και ένας ακόμα 19χρονος ομοεθνής τους που εντοπίστηκε σε λεωφορείο για τα Τίρανα στον συνοριακό σταθμό Κακκαβιάς.

Και οι έξι μεταφέρθηκαν στην Αθήνα και οδηγήθηκαν μαζί με τους άλλους κατηγορούμενους στον εισαγγελέα.

Ειδικότερα στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν 103 άτομα και συγκεκριμένα 97 Κροάτες, δύο Έλληνες, ένας Αλβανός, ένας Αυστριακός, ένας Γερμανός και ένας Βόσνιος, ενώ ένας ακόμα Κροάτης, που συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία, εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος στον Ερυθρό Σταυρό.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. KAI SE KANA MHNA OLOI EKSO
    KSEROUME KSEROUME
    KRATOS SOUROTIRI
    KRATOS ME KOKKINO FOS APO EKSO
    BORDEL

  2. Κοίτα μην νομίζεις Αργεντινή ότι ε ει ακριβά το ενοίκιο πχ ένα καλό διαμέρισμα ανάλογα περιοχή κλπ 300 ευρώ το ενοίκιο για εμάς εδώ οκ για εκεί δεν ξέρω το ίδιο έχει και Σικελία βόρεια έχει άλλο ενοίκιο η διαφορά πιο ακριβή Σικελία νοτια ποιο φθηνό βόρεια η ΔΕΗ ή Τιμές αγοράς ανάλογα τη θα βρεις τη ζητάς κλπ περιοχή οκ όπως Ελλάδα και η ζωή καθαρά ευρωπαϊκή καμία σχέση με αμερικανική και Αφρική το ίδιο

Comments are closed.