Νέα εμφάνιση Μητσοτάκη με τα χέρια στις τσέπες – Η ζωή του λαού πάει από το κακό στο χειρότερο αλλά αυτός… χαλαρός

Κοινοποίηση:

Με τα χέρια στις τσέπες κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δείχνοντας πιο βαριεστημένος από ποτέ.

Από την Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, μέχρι τα καμένα στην Πεντέλη και σήμερα στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΑ στο Κορωπί όπου πήγε να επιθεωρήσει την παραλαβή των νέων λεωφορείων που θα εξυπηρετούν την Ανατολική Αττική, ο πρωθυπουργός περιφέρεται με τα χέρια στις τσέπες, σαν τον τουρίστα. Ο ορισμός της αδιαφορίας και της έλλειψης ενσυναίσθησης από έναν πρωθυπουργό που έχει το ίδιο ύφος είτε παραλαμβάνει νέα μέσα για τη μεταφορά των πολιτών, είτε κάνει αυτοψία στο δράμα τους για το οποίο ευθύνεται η ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού.

Σημειώνεται ότι από τα 200 λεωφορεία που θα αντικαταστήσουν τα «σαράβαλα», μέχρι στιγμής έχουν παραληφθεί τα 30. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ο άνθρωπος είναι ψυχαναγκαστικός και δεν ξέρει τι να κάνει τα χέρια του. Δείτε σε videos, πόσο και πως τα σφίγγει όταν μιλάει στην Βουλή.

  2. ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ;;; ΩΧ ΑΜΑΝ!!! ΤΡΥΓΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΜΑΧΑΛΑΔΕΣ….ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΠΑΡΤΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΡΕ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ!!! ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ!!! ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ….

  3. αχαχαχα το υφος ειναι κορυφη…δεν υπαρχει αυτος ο ανθρωπος το υφος του η γκριματσες γραφουνε ιστορια τουλαχιστον μας κανει να γελαμε κατι ειναι και αυτο…των πληρωνουμε λιγο ακριβα αλλα…..γελαμε……

  4. Παρατηρήστε το ύφος όλων των τσάτσων στο βάθος. Κοινό χαρακτηριστικό το γλοιώδες μειδίαμα τους. Έτερο χαρακτηριστικό οι βιλάρες και οι καταθέσεις τους. Και όλα αυτά με τη δική σου θέληση και μόνο λαέ της Ελλάδας λαέ της Αθήνας λαέ της πείνας που έλεγε και ένα από τα λαμόγια της χαρισματικής αυτής χώρας.

  5. Δηλαδη γουσταρετε να περπαταει μαγκικα ο Πολακης; Γιατί εκεί το πάτε.

  6. Ο καταραμενος κρητικος με τα χερια στην τσεπη ψαχνει για το παπαρι που δεν εχει. Στα τσακιδια σατανα

  7. “Η εξόντωση της πλέμπας,” στου Κούλη το σπίτι όλα καλά πάνε.

  8. πηρε τις μιζες απο τα ραφαλ? εξασφαλησε δισεγγονα, τρισεγγονα? στην καραπ@υτσαρα του ολα!

  9. Ναι,”ο κακομοιρος ο λαος που υποφερει και η ζωη του παει απ’το κακο στο χειροτερο”,αλλα πριν ενα χρονο ψηφισε τους βιαστες του…
    Να το βουλωσει τωρα και τσιμουδια,παιρνει αυτο που του αξιζει.
    Τους ηλιθιους τους γαμ..

  10. μπλέξαμε με αυτό το κάθαρμα … και δεν βλέπω φως

  11. Τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία εκτός από επικινδυνα… είναι πολύ πιο μικρά με αποτέλεσμα να χωράμε ακόμα λιγότεροι μέσα. Οπότε δεν αρκεί να αντικατασταθούν τα παλιά κινητά φέρετρα αλλά και να αυξηθούν τα δρομολόγιο των νέων κάτι το οποίο δε θα γίνει καθώς δεν επαρκούν οι οδηγοί. Οπότε ο άχρηστος της εγκληματικής οργάνωσης για άλλη μια φορά έκανε μια τρυπα στο νερό με μεγάλα λόγια χωρίς αντίκρυσμα!

  12. Φυσικο ειναι δεν την κοβει ουτε περπατοντας

Comments are closed.