Νέα επίθεση αρκούδας: Tραυμάτισε σοβαρά κτηνοτρόφο στη Φθιώτιδα! – Εξαφανισμένες οι ΜΚΟ

Κοινοποίηση:
αρκουδα

Νέα επίθεση αρκούδας: Tραυμάτισε σοβαρά κτηνοτρόφο στη Φθιώτιδα!

Ο άτυχος 55χρονος κτηνοτρόφος είχε προχωρήσει στο δάσος πάνω από το Μαυρίλο αναζητώντας μία αγελάδα από το κοπάδι του όταν δέχτηκε την επίθεση του άγριου ζώου

Σοβαρά τραυματισμένος στο πρόσωπο με εμφανή τα ίχνη της επίθεσης του άγριου ζώου ο 55χρονος Γ. Μ. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρπενησίου, σύμφωνα με το lamiafm1.

Από τα τραύματα που είχε στο πρόσωπο και από τον τρόμο μετά την επίθεση δεν μπορούσε να μιλήσει .Οι γιατροί όμως εκτίμησαν ότι πρόκειται για χτυπήματα από τα νύχια αρκούδας.

Όλα έγιναν στη δασική περιοχή πάνω από την τοπική κοινότητα του Μαυριλου κοντά στους Αγίους Αποστόλους  στο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί ο 55χρονος και όπου μάλιστα διαμένει τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η σύζυγός του κι άλλοι κυνηγοί που βρισκόντουσαν στην περιοχή φρόντισαν για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα.

Γύρω στις 9:00 το βράδυ ενημερώθηκε η αστυνομία και στη συνέχεια υγειονομικές υπηρεσίες προκειμένου να μεταφερθεί το ταχύτερο δυνατό στο Καρπενήσι στο νοσοκομείο του οποίου του προσφέρονται και αυτή την ώρα οι ιατρικές φροντίδες.

Στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας ιδιαίτερα στον ορεινό όγκο κάτω από το Βελούχι έχουν εμφανιστεί λύκοι και αγριογούρουνα αλλά δεν είχε γίνει λόγος τελευταία για αρκούδες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εάν ρωτήσετε κάποιες από τις ΜΚΟ θα σας πουν με θράσος ότι ο άνθρωπος μπήκε στο περιβάλλον της αρκούδας και όχι η αρκούδα στο περιβάλλον του ανθρώπου.
    Με λίγα λόγια είναι ηλίθιοι και επικίνδυνοι αυτή των ΜΚΟ.
    ΠΙΟ ΗΛΊΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ ΌΜΩΣ ΕΊΝΑΙ ΌΣΟΙ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΎΝ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΜΚΟ

Comments are closed.