Νέα εποχή μεταφορών: Υδροπλάνα στην Ερμιόνη της Αργολίδας

Κοινοποίηση:
aeroplano-(Unsplash)2

Η Hellenic Seaplanes, η οποία είναι γνωστή για τις καινοτόμες προσεγγίσεις της στη θαλάσσια αεροπορία, πραγματοποίησε πρόσφατα την πρώτη δοκιμαστική πτήση προς την Ερμιόνη, μια γραφική περιοχή της Αργολίδας. Αυτή η πτήση σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη των υδροπλάνων στην Ελλάδα.

 

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, το υδροπλάνο πέταξε πάνω από μερικά από τα πιο όμορφα σημεία της περιοχής. Οι επιβάτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκπληκτικές θέες από τον αέρα, καθώς το υδροπλάνο διέσχισε περιοχές όπως το Πόρτο Χέλι, η Κοιλάδα, οι Σπέτσες, η Ύδρα και ο Πόρος. Αυτές οι περιοχές είναι γνωστές για τα παραθαλάσσια τοπία τους και τη φυσική τους ομορφιά.

Η πτήση ολοκληρώθηκε με επιτυχία με την προσέγγιση στο λιμάνι της Ερμιόνης. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε προσθαλάσσωση στην συγκεκριμένη περιοχή, γεγονός που ανοίγει νέες προοπτικές για τον τουρισμό και τις μεταφορές μέσω υδροπλάνων στην Ελλάδα.

Στόχος είναι η σύνδεση της Ερμιόνης με προορισμούς, όπως η Αθήνα, τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, αλλά και με άλλες περιοχές της Πελοποννήσου (Καλαμάτα, Κυλλήνη).

 

Στην πτήση, βρέθηκαν και στελέχη της εταιρείας που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία όμορφη εναέρια ξενάγηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εκει που ανοιγουνε το αποχετευτικο τους μερα μεσημερι ενω τρως σε ταβερνακι? Τουλαχιστο τα αεροπλανα θαχουνε …καυσιμο!

Leave a Response