Νέα πρόκληση από Χρουσαλά – Πατίτσα: Τα βαφτίσια της χλιδής στη Μύκονο με αλλοδαπούς υπηρέτες. Με τουαλέτα και κουστούμι χιλιάδων ευρώ Μαριέττα και Λέων [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
μαριεττα-χρουσαλα-πατιτσας

Παρότι δείχνουν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας δεν μπορούν να κρύψουν ότι ζουν μια χλιδάτη ζωή σε μια χώρα που δοκιμάζεται σκληρά.

Έτσι, χθες το απόγευμα (Σάββατο), η πρώην Σταρ Ελλάς και ο εφοπλιστής βάφτισαν τον ενάμισι έτους γιο τους. Το μυστήριο έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα στον Άγιο Ιωάννη της Μυκόνου. Καλεσμένοι ήταν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού. Ωστόσο το ζευγάρι θέλησε με το δικό του τρόπο να ενημερώσει το κοινό για το μυστήριο.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, που έκλεισαν 8 χρόνια γάμου, ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς φίλους τους για την ξεχωριστή μέρα που έζησαν δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες, μία που αποκαλύπτει την ευτυχία τους και μία με την απαστράπτουσα μανούλα η οποία επέλεξε μία πανάκριβη τουαλέτα με έξω τους ώμους και διαφάνειες ενώ και ο ζάμπλουτος μπαμπάς επέλεξε ένα εξίσου πανάκριβο κουστούμι που ανέβασε το κόστος εμφάνισης του ζευγαριού σε πολλές χιλιάδες ευρώ.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από το patkiout.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Η ανοησία χτυπάει κόκκινο. Ποιοί είναι οι <> αυτοί που εικονίζονται στην φωτογραφία ή όλοι οι υπόλοιποι που σχολιάζουν εδώ μέσα χωρίς να γνωρίζουν ποιοί είναι στην φωτογραφία και τη δουλειά κάνουν…:::

    Λέων Πατίτσας εγγονός του Λέωντος Λαιμού του γνωστού μεγάλου Έλληνα εφοπλιστή από την πρώτη κόρη του. Ο Πατίτσας έχει και έναν αδεκλφό μεγαλύτερο, ο οποίος δεν ασχολείται με τίποτα και είναι απλά εισοδηματίας. Ο Λέων εργάζεται από 20 χρονών στην ναυτηλιακή εταιρεία με σοβαρότητα και πείσμα. Δεν είναι καθόλου χαβαλές ούτε μπουρτζόβλαχος ούτε απατεώνας αεριτζής.

    Η σύζυγός του, το μοντέλο, είναι απλά μία ακόμη σύζυγος πολύ πλούσιου που εξαργύρωσε την ομορφιά της με αυτόν τον τρόπο. Εξάλλου, η κυρία έχει και πανεπιστημιακό πτυχίο.

    Καλό θα ήταν, εκτός από ύβρεις, να κοιτάξει ο καθένας από αυτούς που <> χλευάζοντας ανθρώπους που δεν γνωρίζουν, να βελτιώσουν την νεοελληνική τους κατάντια και την αφραγκία τους, η οποία μάλλον προέρχεται από τα χρυσά χρόνια του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και τελευταία ΤΣΥΡΙΖΑ και από τα μνημόνια που οι πολιτικοί απατεώνες και υπάλληλοι των κατακτητών σας επέβαλαν!!!! Και το πιο αστείο από όλα είανι ότι, όλοι αυτοί ζουν ακόμη και περπατάνε στους δρόμους σχεδόν ανενόχλητοι έχοντας και ποσοστά που ξεπερνουν το 50% σε σύνολο.!

    Ποιος είναι λοιπόν ο ξευτυλισμένος: κάποιος που ξοδεύει τα χρήματά του, τα οποία δεν είναι του Ελληνικού λαού: ή αυτός που ψηφίζει λωποδύτες που ξεπουλάνε τον τόπο του…::

    Και για αυτούς που έχουν μυαλό γεμάτο σκατά, μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

    1. Με τι σημαια πλεουν τα πλοια του Πατιτσα ρε παντογνωστη;

  2. η παιδεια κι η καλλιεργεια δεν αγοραζονται . οσο χρημα και να χεις πλεμπα θα σαι μια ζωη.

  3. Χλιδατοι Μπουρτζοβλαχοι,ρε ουουσσστττττ.

  4. Ας μην είχε φράγκα θα σου λεγα εγώ αν το έπαιρνε το βουτυροπαιδο

  5. ΓΕΛΟΙΟΣ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ ΦΙΟΓΚΟΣ,ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΟΥΖΑ ΚΑΙ ΚΟΚΑ ΚΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ ΤΟΥ Π.Ν.ΣΤΟ ΣΕΙΤΑΝ ΠΑΠΟΡ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΚΑΙ ΧΕΖΟΝΤΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΕΟΠΛΟΥΤΕ.

  6. Η κοπέλα, έχει λεφτά αισθήματα. Μόλις είδε τον Πατίτσα, ερωτεύτηκε τις τραπεζικές του καταθέσεις.

  7. Χα χα…!
    Κοστουμι με μαντηλακι και μπουτουνιερα στο πετο, ασορτι με παπουτσια sneakers…!
    Γελαει κι ο ασβεστης…

Comments are closed.