Νέα στοιχεία για το φονικό στη Κέρκυρα: «Την κακοποιούσε καθημερινά και αυτή έπινε»

Κοινοποίηση:
kljkljlk

Νέες συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο φονικό στην Κέρκυρα. To ζευγάρι καυγάδιζε συχνά και είχε αλληλομηνυθεί πολλές φορές κατά το παρελθόν για ενδοοικογενειακά επεισόδια.

Φίλος της 49χρονης αποκαλύπτει ότι εκείνη έπινε και το θύμα βιαιοπραγούσε σε βάρος της.
«Τσακωνόντουσαν και αυτός τη χτυπούσε πολύ συχνά. Δηλαδή την έκανε μαύρη. Το σώμα της ήταν μαυρισμένο, μώλωπες. Έπινε σε μεγάλο βαθμό, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι αλκοολική. Δηλαδή έπινε σχεδόν μέχρι αναισθησίας. Μου το έλεγε ότι με έχει κάνει μαύρη στο ξύλο, αυτή όταν γυρνούσε και απ’ ότι μου έχει πει την έβλεπε ότι ήταν μεθυσμένη και αυτά, τη χτυπούσε σε άσχημο βαθμό. Δε μου είχε πει γιατί πίνει, μου έλεγε ότι της έλειπαν τα δικά της άτομα, η οικογένεια της από την Ρωσία και ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με τον άντρα της που την χτυπάει».

Παρά τους συχνούς καυγάδες τους το ζευγάρι έμενε στο ίδιο σπίτι, με το 11χρονο κοριτσάκι τους να είναι το αθώο θύμα τους και εν τέλει αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία του μπαμπά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και τις 02.00 τα ξημερώματα οι γείτονες κατέθεσαν ότι άκουγαν φωνές από το διαμέρισμα της οικογένειας.
Ήταν ο τελευταίος μοιραίος καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι.

Η 49χρονη έπινε πολύ και αρκετές φορές περαστικοί την έβλεπαν να περιφέρεται μεθυσμένη στους δρόμους και καλούσαν την αστυνομία.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στις 19/07/2021 έλαβε αναφορά η οποία στάλθηκε στην Εισαγγελία για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ από τη μητέρα, για παραμέληση και για ψυχολογική κακοποίηση της ανήλικης.

Στις 11/05/2022 απέστειλε «Κατεπείγουσα» αναφορά στην Εισαγγελία μετά από περιστατικό που συνέβη στις 10/05/2022 όπου είχε ενημερωθεί το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, καθώς η μητέρα είχε καταναλώσει αλκοόλ και η ανήλικη βρισκόταν μόνη της στο σπίτι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response