Νέα συγκέντρωση κατά του Νομοσχεδίου – Πορεία προς το ΥΜΑΘ (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
thesymath

Νέος γύρος κινητοποιήσεων βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη από φοιτητές, μαθητές, γονείς, μέλη του ΜΑΣ και Σωματείων Εργαζομένων με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την ανώτατη εκπαίδευση και την ίδρυση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας.

Ήδη στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες διαδηλωτές που εναντιώνονται στο νομοσχέδιο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη, αναρτώντας και σχετικά πανό που αναγράφουν χαρακτηριστικά: «30 εκατομμύρια για ανοιχτές σχολές, όχι αστυνομία και διαγραφές».

Περιμετρικά του αγάλματος έχουν παραταχθεί διακριτικά αστυνομικές δυνάμεις, υπενθυμίζοντας ότι στη μεσημεριανή συγκέντρωση των φοιτητών σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια με ρίψεις μολότοφ και εκτεταμένης χρήσης χημικών έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Όπως το μεσημέρι έτσι και στη νέα συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου, οι διαδηλωτές θα προχωρήσουν σε πορεία με κατεύθυνση το ΥΜΑΘ, ξεκινώντας από την Εγνατία κατευθυνόμενοι ανατολικά, και συνεχίζοντας στις οδούς Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή και Δραγούμη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. επισης πως θα δηκαιολογησουμε την αυξηση των κρουσματων και υπαρχει ο φοβος αν μπουν μπατσοι στα πανεπηστμια εκτος οτι θα δυσκολευονται να πουλαν τα ναρκωτικα μπορει να ακουστει και καμοια αλλη αποψη και αυτο ειναι που τους φοβιζει περισσοτερο η αλλη αποψη μιας και το μονο ασυλο που δεν υπαρχει στα πανεπιστημια ειναι το ασυλο ιδεων

  2. Και πως θα γίνεται διακίνηση ναρκωτικών στα πανεπιστήμια αν μπεί η αστυνομία?

Comments are closed.