Νέα τραγωδία με νεκpή 10χρονη: Την παρέσυρε 83χρονη οδηγός τη στιγμή που έκανε βόλτα με το ποδήλατο

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Μία 10χρονη, που έκανε βόλτα με το ποδήλατο και την παρέα της, στη Γαλλία, τραυματίστηκε βαρύτατα από το αυτοκίνητο 83χρονης οδηγού, προχθές, Τετάρτη και σήμερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Την τραγική είδηση μετέδωσε το AFP, επικαλούμενο την εισαγγελία, με την υπόθεση να αποτελεί αφορμή για να ανοίξει ο δημόσιος διάλογος σχετικά με το να επιτρέπεται ισοβίως σε κάποιον να οδηγεί.

 

Ο θάνατος του άτυχου κοριτσιού, μετά το δυστύχημα σημειώθηκε στο Λα Ροσέλ, στο δυτικό τμήμα της χώρας, ανακοινώθηκε σήμερα, Παρασκευή, το πρωί, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αρνό Λαρέζ, ο εισαγγελέας της Λα Ροσέλ.

10 83 1600x1076 1

Η 10χρονη έκανε ποδήλατο με άλλα 11 παιδιά

Το κοριτσάκι μαζί με μία παρέα 11 παιδιών, ηλικίας 7 έως 11 ετών, πήγαιναν μαζί σε ένα κοινοτικό κέντρο ελεύθερου χρόνου, με ποδήλατο, όταν τους παρέσυρε η 83χρονη οδηγός, που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

 

 

Εκτός από τον θάνατο της 10χρονης, τραυματίστηκαν ακόμη 6 παιδιά

Επίσης, τραυματίστηκαν άλλα έξι παιδιά, με ένα εξ αυτών να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η ηλικιωμένη, που βρέθηκε αρνητική σε αλκοόλ και άλλες ουσίες, τέθηκε την Τετάρτη υπό κράτηση, όμως το μέτρο αυτό ήρθη «για ιατρικούς λόγους» και μεταφέρθηκε σε μία «εξειδικευμένη νοσοκομειακή δομή» και προς το παρόν δεν έχει μιλήσει στις αρχές που ερευνούν το περιστατικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. οι ηλικιωμένοι στατιστικά, δημιουργούν πολύ λιγότερα ατυχήματα από τους νεώτερους οδηγούς.
    Με κάθε αφορμή , προσπαθούν όμως, να κοτοϊδέψουν τον κόσμο για να τρώνε και να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τα καθημερινά εγκλήματα των πολιτικών και τραπεζών.
    Οι δε “δημοσιογράφοι” υπηρετούν ως γνήσια δουλάκια.

Comments are closed.