Νέες απειλές Ρουβίκωνα: Αν μπείτε στο Βοξ θα ενεργοποιηθούν πολλά χτυπήματα

Κοινοποίηση:
efodos-roubikwna-sto-upourgeio-dimosias-taksis-20-sullipseis.w_l

Νέες απειλές μέσω Facebook εκτοξεύει ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Σε ανάρτησή του προειδοποιεί ότι αν γίνει επέμβαση στο Βοξ η οργάνωση θα απαντήσει με πολλαπλά χτυπήματα σε στόχους που έχουν ήδη αποφασιστεί.

Ολόκληρη η ανάρτηση αναφέρει:

«Δεν έχουμε σκοπό να εισβάλουμε στην Βουλή για τρίτη φορά. Τσάμπα τραβιέστε. Τα σημεία παρέμβασης του Ρουβίκωνα έχουν βρεθεί έχουν σχεδιαστεί είναι πολλά και είναι αλλού. Πολλά από αυτά θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση εισβολής στο Βοξ. Δεν θα ενεργοποιηθούν αν δεν γίνει εισβολή στο Βοξ. Υπάρχει ένα σχοινί και δύο πλευρές που το τραβάνε. Αν κοπεί το σχοινί θα πέσουμε όλοι.

Υ.Γ.1 Η γραμμή Μαζινό έπεσε γιατί δεν προέβλεψε έγκαιρα. Θες από ανεπάρκεια θες από αλαζονεία. Στην πολιτική προβλέπουμε η χάνουμε.

Υ.Γ2 Γρηγόρη Δημητριάδη βάλτους σε μια τάξη. Έχουν Ναπολεόντειο σύνδρομο έχουμε ρώσικο χειμώνα».

000

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καλα ενταξει μιλας τωρα για έναν βλακα ,που αντι να υπερασπιστεί την θεση του αι την ιδεολογια του αρχισε την κλαψα μεσα στην βουλη ? και τι του εκαναν ? τιποτα του μπαρμπαρουση που ειπε τα κεφαλια σας στης πρεσπες τι του εκαναν? εφυγε και δεν τον σταματησε κανενας, για την υποθεση φυσσα τι τους εκαναν ,βγηκε ο συριζα και τους εβγαλε ολους εξω,μια χαρα τα βρηκαν μεταξυ τους και λιγο πριν ξεκουμπιστουν τους εκαναν δωρο την αλλαγη ποινικου κωδικα.

  2. Εισαγγελεας τα ακουει αυτα η δεν ενοχλειται το κρατος απο το παρακρατος;Αν τα ελεγε καποιος απο τη Χρ.Αυγη τι θα γινοταν;Θυμομαστε τι εγινε στη Βουλη των αριστεροδεξιουληδων οταν ο βουλευτης Μπουκουρας μιλησε για Τανκς.Αρση ασυλιας αμεσως.Γιατι να σας πληρωνω κυριοι δικαστες αφου δεν μπορειτε να με προστατευσετε απο τον καθε αληταρα που με απειλει για δικο του οφελος;Το ξερετε βεβαια οτι αν δεν λειτουργη η δικαιοσυνη,παμε στην αυτοδικια.

Comments are closed.