Νέες εθνικές εκλογές λόγω «εξαπάτησης των πολιτών από τη ΝΔ στο θέμα του γάμου και της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους» ζητά ο Κ.Βελόπουλος

Κοινοποίηση:
belopoulos

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, με ανακοίνωσή του ζητά νέες εθνικές εκλογές λόγω «εξαπάτησης των πολιτών από τη ΝΔ στο θέμα του γάμου και της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια».

Παράλληλα, τόνισε πως «έκλεψε την ψήφο του ελληνικού λαού ο πολιτικά ανήθικος πρωθυπουργός».

 Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

«Πολιτικά ανήθικος ο πρωθυπουργός, πολιτικά ανήθικη και η κυβέρνησή του.

Πριν λίγους μήνες είχαμε εκλογές. Δεν ενημέρωσε τον ελληνικό λαό ότι θα φέρει το νόμο για την τεκνοθεσία και το γάμο των ομοφυλοφίλων.

Άρα λοιπόν εμείς δεν μιλάμε για δημοψηφίσματα. Όχι! Μιλάμε για εκλογές! Έκλεψε την ψήφο του ελληνικού λαού ο πολιτικά ανήθικος πρωθυπουργός.

Και από την άλλη αφού μιλούν για δικαιώματα, να ρωτήσουμε κάτι απλό: από πότε είναι δικαίωμα κάτι, όταν δεν το έχεις και δεν στο αφαιρεί κανένας; Διότι είναι γνωστό ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Δεν έχουν τη δυνατότητα αυτή ούτε το δικαίωμα. Άρα δεν του αφαιρούν τίποτα του όποιου ομοφυλόφιλου.

Πολιτικά λοιπόν και παράλογη και ανήθικη η ΝΔ. Και αυτό η Ελληνική Λύση θα το πολεμήσει μέχρι τέλους.

Εκλογές για να φύγουν αυτοί!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Έχω μια απορία. Τους Σπαρτιάτες τους πάνε στον εισαγγελέα και απειλούν να τους διαλύσουν γιατί εξαπάτησαν τους ψηφοφόρους τους. Την Νέα Δημοκρατία γιατί δεν την πάνε στον εισαγγελέα και να τους διαλύσουν; Αυτοί δεν εξαπάτησαν τους ψηφοφόρους τους;

  2. ε ρε Βελοπουλε ασε πια αυτο το θεατρο………
    μας κουρασες……..νομιζεις θα αρπαξεις καμμια ψηφο παραπανω……..
    αν ειναι δυνατον να εκπροσωπει τον πατριωτικο χωρο ο Βελο…..ο ανυπαρκτος την προηγουμενη 4ετια

  3. Πολύ σωστά λένε οι αναγνώστες ότι με εκλογές δεν λύνεται το πρόβλημα.
    Γιατί ο ψηφοφόρος αντιμετωπίζει το ζήτημα υποκειμενικά ως οπαδός πούστη(😁) ριζει την ομάδα του!!
    Πρός τί λοιπόν, η πεπονοφλουδα Αρχηγέ?
    Μήπως πάρεις κάποια ψήφο παραπάνω;
    Η υπόθεση σηκώνει Πινοσέτ. Όχι απλώς Παπαδόπουλο χριστιανουλη…
    Μέχρι κ ο μέγιστος Καργάκος εζήτησε πρό ετών- όταν δεν είσαστε καν δημοσιογράφοι- την επέμβαση Πενθερουδακη κ “τόν πέταξαν εξω ” από το Στούντιο..
    Αλλά κ Δημοψήφισμα να γίνει, επειδή ζουμε στην εποχή τής κ..τρυπιδος, κύριος εκφραστής τής οποίας είναι ο νέο- κατσαπλιάς Μητσοτάκης, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΙΝ😁
    Εν τώ μεταξύ, παραμονεύει η ΕΕ καί είναι έτοιμη να κλείσει την στροφιγγα μετρητών σε περίπτωση άρνησης!
    Δύσκολη επιλογή…

  4. Έχει δίκιο ο Βελοπουλος, ο Πρωθυπουργός είπε πολλά ψέμματα έταξε πιθανόν και πήρε την ψήφο από τους ομοφυλους και τώρα έχουν πέσει πάνω ΤΟΥ. Ο κόσμος του γύρισε την πλατη με την ΑΠΟΧΗ, οι υπουργοί του δεν θέλουν να ψηφισουν το έκτρωμα που πάει να φέρει στην Βουλή, την ίδια ώρα ο κόσμος πεινάει, δεν έχει να πληρώσει, πνίγεται στα χρέη, δεν μπορεί να μεγαλώσει τ παιδιά του. Λιγο ντροπή, Πρωθυπουργε αυτό σε νοιάζει για την ρημαγμενη χώρα σου, για την πατρίδα σου, την καταχρεωμενη με μνημόνια και φτώχεια, αυτό ορκίστηκες ;;; έδωσες ορκο για την Ελλάδα κ τους πολίτες.
    ΜΕΓΆΛΗ ΒΊΑ ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΈΧΟΥΝ ΕΥΘΎΝΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

  5. Μπραβο ρε Βελοπουλε πολυ καλα τα λες , αλλα πρεπει να ξυπνισει και να αντισταθει ο λαος που βρισκεται σε ληθαργο!! Αλλα δυστυχως ολη η Ευρωπη π@υστοκρατειται , πλην μερικων εξαιρεσεων!! Ανεξαρτητα απο αυτο πρεπει η κατρακυλα της χωρας να σταματησει!! Μαυρο στις εκλογες στους Συριζαιους , στους Γαλαζιους Συριζαιους και ολους τους αλλους Ανθελληνες που κοπτονται να ψηφισουν το νομοσχεδιο της ανωμαλιας!!!

  6. Τι εκλογές που πάλι θα τις κερδίσει ο Κούλης και οι υπόλοιποι συμπαραστάτες του σε τέτοια θέματα ξανά θα μας είναι στο σβέρκο. Εδώ σου λένε ότι το 80% της Βουλής είναι υπέρ άρα και όσοι τους ψηφίζουν. Μόνο με δημοψήφισμα μια και καλή τέτοια θέματα πρέπει να τελειώνουν.

    1. Τι εκλογές τις κερδίζει ο Κούλης με νοθεία και μόνο.Υπόψήν ότι γίνεται είς γνώσειν των άλλων κομμάτων.

  7. Εδώ που τα λέμε ο Βερόπουλος είναι ο μόνος που κάνει αντιπολίτευση. Όλοι οι άλλοι παίζουν τις κουμπάρες

  8. Ρε Βελοπουλε δεν το ξερεις εκπουστεψαμαι ως χωρα το λεγε και ο αειμνηστος Καργακος τη ψαχνεις και εκλογες να γινουν τα ειδια σκατα θα βγουνε ποιος ο λογος να πληρωνουμαι και αλλα φραγγα ως χωρα για να κανουν οι προσκυνημενοι προδοτες το κομματη τους…

Comments are closed.