Νέοι θάνατοι λουόμενων σε αυτές τις περιοχές

Κοινοποίηση:
pnigmos

Σήμερα το πρωί, το Λιμεναρχείο Σαρωνικού ενημερώθηκε για ένα θλιβερό συμβάν που συνέβη στην θαλάσσια περιοχή της παραλίας Α΄ Πλάζ Βούλας. Ένας 85χρονος Έλληνας ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

 

Αμέσως, οι ναυαγοσώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον ηλικιωμένο, ωστόσο η κατάσταση του ήταν κρίσιμη. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σήμερα το πρωί, το Α’ Λιμενικό Τμήμα Χανίων ενημερώθηκε για την ανασύρση ενός 69χρονου άνδρα από την παραλία «ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ». Ο ηλικιωμένος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε ήδη επέλθει ο θάνατός του.

Η Λιμενική Αρχή έχει ξεκινήσει προανάκριση για τα αίτια της τραγικής αυτής κατάληξης, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο του 69χρονου.

Θάνατος 78χρονης στην Κύμη: Μια τραγική εξέλιξη

Σήμερα το μεσημέρι, η Λιμενική Αρχή της Κύμης ενημερώθηκε για ένα σοβαρό περιστατικό που συνέβη κοντά στο λιμανάκι του λιμένα Κύμης. Μια 78χρονη γυναίκα, ελληνικής καταγωγής, ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις της.

Αρχικά, οι λουόμενοι που βρίσκονταν στην παραλία έσπευσαν να της παρέχουν πρώτες βοήθειες, προσπαθώντας να την επαναφέρουν. Παρά τις προσπάθειές τους, η κατάσταση της γυναίκας ήταν κρίσιμη και χρειάστηκε άμεση ιατρική φροντίδα. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Κύμης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η Λιμενική Αρχή έχει ξεκινήσει προανάκριση για να διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό αυτό γεγονός. Επιπλέον, έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: