Νέος δήμαρχος Χειμάρρας ο Βαγγέλης Τάβος

Κοινοποίηση:
a08c2337-tavo

Οι κάλπες στη Χειμάρρα έβγαλαν νικητή τον Βαγγέλη Τάβο. Η ένταση επικράτησε σε εκλογικό κέντρο της Χειμάρρας όταν υποστηρικτές του υποψηφίου του Έντι Ράμα προπηλάκισαν ψηφοφόρο του Γκικουρία.

«Έχουμε τρομοκρατία μεγάλη από την κυβέρνηση, έχει κατέβει όλο το κράτος και όλο το παρακράτος για να πιέσει τους ψηφοφόρους», δήλωσαν ομογενείς.

O Βαγγέλης Τάβος κέρδισε τις εκλογές με διαφορά 1.500 ψήφων έναντι του Πέτρο Γκικουρία. Ο Τάβο έλαβε το 58,83% των ψήφων έναντι του υποψηφίου της αντιπολίτευσης του συνασπισμού «Μαζί Κερδίζουμε», ο οποίος έλαβε μόλις 41,17%.

Μετά το κλείσιμο της διαδικασίας ψηφοφορίας, ο Tάβο έκανε μια σύντομη δήλωση για τα ΜΜΕ, όπου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα ανάρτηση: «Η Χειμάρρα και οι Χειμαρριώτες νίκησαν σήμερα. Ξεκινάμε τη δουλειά, όλοι για τη Χειμάρρα ενωμένοι ομαλά και ήρεμα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΔΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙΗ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΑΛΒΑΝΟΛΑΜΟΓΙΑ

  2. Aυτά είναι τα αποτελέσματα της εξωτερικής πολιτικής Μητσοτάκη και του στενού φίλου του Ράμα.

  3. Τους έχουμε, ένας πορδος είναι τα τηγανοκεφαλα…

  4. Δεν καταλαβα και ισως και αρκετοι αλλοι γιατι ασχολειστε , με την Χειμαρρα ,με τον Μπελερη ,με την Αλβανια γενικα!!!Τι σχεση εχουν με την Ελλαδα και στηριζονται απο τα ΜΜΕ ακομη και απο εσας εδω???Μηπως πρεπει να δουμε τα του οικου μας που παμε για καταστροφη!!Ο κοσμος αλλαζει και εμεις κοιμομαστε !!!!Ονος και θεαματα και τιποτε αλλο!!!

Comments are closed.