Νέος συναγερμός σε υπηρεσίες και δίκτυα Ευρώπης/ΗΠΑ! Πού λένε ότι οφείλεται;

Κοινοποίηση:
PC-computer-system

Κι άλλο πρόβλημα ή… νέα δοκιμή;;

Το Microsoft 365 ανακοίνωσε ότι διερευνά ζητήματα ξαφνικής διακοπής λειτουργίας με τις υπηρεσίες και τις δυνατότητές του.

Οι μαζικές αναφορές σηματοδοτούν μια ακόμη παγκόσμια διακοπή λειτουργίας με τους χρήστες να δυσκολεύονται να αποκτήσουν πρόσβαση σε email, Xbox και άλλες υπηρεσίες.

Η εταιρεία-κολοσσός ανέφερε ότι τα συστήματά της ήταν εκτός λειτουργίας για ώρα γεγονός που φέρεται να έχει επηρεάσει τα δίκτυα σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Το ειδικό σάιτ Downdetector.ca καταγράφει μια αύξηση στις αναφορές σφαλμάτων συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων με τις συνδέσεις, τον ιστότοπο και την εφαρμογή της Microsoft.

Όπως είναι λογικό, ένας έτυπος συναγερμός έχει προκληθεί σε πολύ μεγάλες μεγάλες εταιρείες και τράπεζες υπό τον φόβο ενός νέου πιθανό «μπλακ άουτ δικτύων και υπηρεσιών».

Αυτή η διακοπή έρχεται λιγότερο από δύο εβδομάδες αφότου οι διακομιστές της Microsoft αντιμετώπισαν ένα παγκόσμιο «μπλακ άουτ» που καθήλωσε για ώρες χιλιάδες αεροπλάνα και προκάλεσε προβλήματα στις τράπεζες και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η αληθεια για το 365:
    To Microsoft 365 το εκανε η microsoft για να “νοικιαζει” Office με το χρόνο. Υπάρχουν και οι οι retail εκδοσεις τις οποιες τις εχει ακριβα για να προτιμα ο χρηστης να πληρωνει 365. Απο την αλλη κυκλοφορουν κατι office με 30 ευρω ή και λιγοτερο (στο internet) τα οποια θεωρητικα ειναι νομιμα, πρακτικα ομως ειναι παρανομα. Πάντως στην ελλαδα ο ελεγχος λογισμικου τα αναγνωριζει σαν νομιμα αφου ειναι κομμενα με τιμολογιο ( 30 ευρω αυτα, ενω η κανονικη εκδοση office εχει πχ 200 ευρω απο πολυκαταστημα ). Η διαφορα office 365 με το “μια κι εξω” αγορασμενο ειναι οτι το 365 ελεγχει ολη την ωρα για αναβαθμισεις ( ειναι ενα ειδος cloud-office δηλαδη) και αν μια ενημερωση παει στραβα πεφτει μπλε οθονη. Πρακτικα, με την αγορα office 30 ευρω (και αντιστοιχα κατι σε windows) κοροϊδευομαστε κι εμεις και το κρατος. Ενω την αγορα με 200 ευρω δεν μπορει να την πληρωσει ο χρήστης – αναγκαστικά. Και ας ειμαστε ειλικρινεις: αντε να εχουμε windows και office αγορασμενα, τα υπολοιπα 200 προγραμματα που εχει ο καθενας στο ετσι … ποσο υποκρισια μπορει να ειναι; Σε τουτο τον κοσμο παντα την πληρωνει ο τιμιος και ο νομιμος, οι υπολοιποι (κρατος ιδιωτες, πειρατες κλπ κλπ) καλοπερνανε.

Comments are closed.