Νέο απαράδεκτο πλάνο από το Big Brother: Ο Θέμης με προκλητικό γυναικείο εσώρουχο!

Κοινοποίηση:
a1e8d3_themis

Η αλήθεια είναι πως η απόφαση της παραγωγής του Big Brother να βάλει live μετάδοση από το σπίτι στο Μαρκόπουλο ήταν λάθος!

Σκηνικά που βγαίνουν προς τα έξω και προκαλούν αναταραχή και σάλο, όπως εκείνο με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, είναι πέρα για πέρα προκλητικά! Όπως και το πλάνο που θα σας δείξουμε τώρα!

Πρωταγωνιστής αυτή την φορά ο Θέμης Κανέλλος, ο οποίος είναι γνωστός για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις! Ο 18χρονος παίκτης του Big Brother εμφανίστηκε το Σάββατο με γυναικείο εσώρουχο και στο διαδίκτυο επικράτησε πανικός!

Δείτε το προκλητικό στιγμιότυπο

kannelos

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Ρε λιγουρια , αφου οι μισοι τον λιμπιζεστε και θελεται να τον κολατσισεται , τζαμπα το κραξιμο που του ριχνεται , αλλα ετσι ειναι !!! κραζεις θαυμαζεις !!! Κρυφοσουφρολαγνοι !

  2. ελα μαννα μου να σε βαλω στο φορτηγο και να παμε δρομολογιο,να σε βααααλω στα γονατα μου και να σε κανω νταχτιριντι…με εφτιαξες γκομεναρα μου

  3. σπιτι του ας φοραει οτι θελει, αλλα σε δημοσια θεα, προκαλει , γιατι παραπεμπει σε μπουρδελο

  4. Πρωτα απο ολα δεν ειναι γυναικείο εσωρουχο.Ειναι ανδρικό. Τετοιο φορανε ολοι οι μεγαλοι ανδρες,Τρυφωνας,Λάκης, Κλοκλονας, οπως επισης ολοι οι πολιτικοι μας Κουλης,Αλεξης,σύντροφος Δημήτρης (αυτος φοραει το ιδιο απο το 1917 ενα κόκκινο με σφυροδρεπανο πανω),Γιανης(λουλουδατο λαχουρε).Δευτερον του παει του παιδιού πολύ ωραια.Του τονιζει τα μαγουλακια.Ποιο το προβλημα σας ζουλιαρηδες ε ζουλιαρηδες;

  5. Όταν γεννήθηκε τό… παλληκάρι (τρομάρα μου ρέ…) ό πατέρας του κερνούσε όλο τό χωριό ! Τί μπύρες , τί ουζάκια , τί σαμπάνιες , πάρε κόσμε , ΕΚΑΝΑ ΓΙΟ !
    Λίγο αργότερα , όταν ψιλομεγάλωσε , τού λέει ό Θέμης :
    “Πατέρα , έχω ευχάριστα νέα νά σού πώ!”
    “Τί παιδί μου ;”
    “Γνώρισα τόν έρωτα!”
    “Νά χαρώ εγώ τό παλληκάρι μου ! Έλα , πάρε μιά καρέκλα καί κάτσε εδώ νά μού πείς τά καθέκαστα !”
    “Δέν μπορώ όμως…”
    “Μά γιατί ;”
    “ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΜΟΥ…”

  6. Εντάξει ρε σεις πως κάνετε έτσι; το παιδί το δήλωσε από την αρχή ότι είναι πουσταρδελι και
    που φοράει Στρινγκ. Δηλαδή εσεις τι περιμένατε να φοράει και ξαφνιάστηκατε, τη σκελέα του παππού;; ;

  7. Στανταρ οτι ο κρητίκαρος τον ορέγονταν τον Θέμις…

  8. Μπράβο τέτοια βλέπουν οι λαθρο και επιλέγουν την χώρα μας…. Τουριστικό θέαμα…

  9. rE ΛΑΜΌΓΙΟ ΞΕΦΤΊΛΑ ΑΛΑΦΟΎΖΟ ΤΗ ΚΟΠΡΙΆ ΈΒΑΛΕς ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ TV;κΆΝΟΥΜΕ ΕΜΕΤΌ ΠΆΝΩ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΚΑΡΓΙΌΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΕΊ ΤΙ ΒΊΝΤΕΟ ΛΙΝΑΤΣΑ ΑΣΧΗΜΕ ΑΝΔΡΑ.

  10. Σειρηνάκη τράβα ρε φίλε στο σπίτι καί κάνε κουμάντο.λίγο σενάριο καί όλα έτοιμα.θα γίνει ανάρπαστο το DVD.

  11. έχει τα καλύτερα οπίσθια εκεί μέσα και είναι ο πιο μικρός ενήλικος και καλά κάνει και τα δείχνει όπως κάθε γυναίκα μπορεί να κυκλοφορεί σχεδόν γυμνή οπουδήποτε και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας μπροστά σε οποιονδήποτε και θεωρείται αυτονόητο δικαίωμά της……

  12. ΑΠ’ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ “ΓΑΜΑΩ ΤΑΟ ΒΙΑΣΤΗΣ” ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ GAY ΜΕ ΤΟ Κ@ΛΑΡΑΚΙ ΕΞΩ…ΜΑΛΛΟΝ Η ΧΟΝΤΡΗ ΗΤΑΝ “TOO MUCH” ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…ΟΠΟΤΕ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ STRAIGHT ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ-ΜΥΣΟΓΥΝΗΔΕΣ-ΣΕΞΙΣΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΣΟ ΣΤΟΥΣ GAY-TRANS-LGBTQ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

  13. Έλα μωρέ, ένα σώβρακο είναι και αυτό !!! Απλά γίνεται και σφεντόνα !!!

    1. taki πες αλεύρι…. μια σφεντόνα σε γυρεύει….και είναι και Ντούρα-CELL

  14. Δημοκρατια έχουμε….μπορει ο καθένας να φοράει ότι θέλει….
    Πλακίτσα…
    Λυπαμαι τους γονείς του πραγματικά…
    Αλλο το να αποδέχεσαι το παιδί σου λόγω της διαφορετικοτητας του….και άλλο το ίδιο σου το παιδί να σε ξεφτιλίζει αλλά να ξεφτιλίζει και τον ίδιο του τον εαυτό πανελλαδικά….για τον εαυτό του σίγουρα δεν τον νοιάζει….για την οικογένεια του όμως;
    Σίγουρα οι γονείς δεν μπορούν να του επιβάλλουν να φερεται αντρικά….οφειλουν όμως να τον συνετίσουν και να τον λογικεψουν με τον οποιοδήποτε τρόπο….διαφορετικα και οι ίδιοι ντροπιαζονται…..αλλα και του ίδιου η ζωή θα καταστραφεί περισσότερο στο μέλλον και ψυχικά και σωματικά.
    Φανταζομαι απ την μεριά της οικογένειας θα χουν γίνει προσπάθειες αλλά απ το ίδιο το άτομο φαντάζομαι προέχει η “δημοσιοτητα”.
    Μην βρίζετε κόσμε….δυστυχως έχουμε να κάνουμε με ψυχικά αρρώστους όσο και αν το αρνούνται κάποιοι.

  15. Ψυχιατρος υπαρχει εκει μεσα στο…. σπιτι?ΑΛΑΦ σε εχω κοψει εγω…. δεν μπορει.

Comments are closed.