Νέο εργατικό ατύχημα – Σώθηκε την τελευταία στιγμή ο εργάτης

Κοινοποίηση:
ERGAT15GG

Στο εργοτάξιο που διατηρεί η γνωστή εργολαβική εταιρεία ΕΡΓΟΜΠΕΤΟΝ όπισθεν της Σχολής Αστυφυλάκων στην Κομοτηνή, εργάτης καταπλακώθηκε από αμμοχάλικα που παρήγαγε ο σπαστήρας της εταιρείας.

Όταν οι εργαζόμενοι το αντιλήφθηκαν κάλεσαν αμέσως την πυροσβεστική υπηρεσία η οποία κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ανέσυραν τον εργάτη ο οποίο θαβόνταν από τα αμμοχάλικα τα οποία είχαν φτάσει μέχρι το λαιμό του προκαλλώντας τον σταδιακή ασφυξία.

Στον τόπο του ατυχήματος βρέθηκε και ο πατεράς του εργάτη και με το που ο εργάτης τον αντιλήφθηκε και παρά την μάσκα οξυγόνου που η πυροσβεστική υπηρεσία του τοποθέτησε για να βοηθήσουν την αναπνοή του οι στιγμές ήταν συγκλονιστικές με πολλά δάκρυα έντασης και πανικου για πατέρα και γιο, αλλά και μετά δάκρυα ανακούφισης όταν οι Πυροσβέστες κατάφεραν με πολύ προσεκτικές κινήσεις να τον απεγκλωβίσουν.

Ο απεγκλωβισμός ήταν δύσκολος διότι κάθε φορά πο υπροσπαθήσουν να μετακινήσουν το σώμα του εργάτη ο σπαστήρας “έριχνε” νέα αμμοχάλικα καλύπτοντας το κενό που δημιουργούταν.

Ο εργάτης μεταφέρθηκε στο Γενικό Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του ενώ τα αίτια του ατυχήματος θα διερευνηθούν αρμοδίως.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΟΝ ΣΠΑΣΤΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ; Η ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΗΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ; ΓΑΙΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΣΠΑΣΤΗΡΑΣ Η ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Ή ΜΗΧΑΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ

  2. Καλά. Για να βρεθεί κάτω από το συλο του σπαστηρα είναι τελείως αδικαιολογητο.

  3. Να είναι καλά ο άνθρωπος!!!Ελλάδα…μια χώρα με πλήθος εργατικών ατυχημάτων ( πόσα από τα οποία και μάλιστα ΣΟΒΑΡΑ δεν έχουν καταγγελθεί ποτέ)…
    Η ανθρώπινη ζωή και η υγεία είναι και πρέπει να είναι πάνω από το χρήμα.Αμφότεροι εργοδότες και εργαζόμενοι πρέπει να έχουν αυτοσεβασμό καταρχήν και αξιοπρέπεια.

Comments are closed.