Νέο περιστατικό οπαδικής βία: Πατέρας και γιος δέχονται επίθεση

Κοινοποίηση:
ekab2

Στη Νέα Φιλαδέλφεια σημειώθηκε ένα νέο επεισόδιο οπαδικής βίας, με θύματα έναν πατέρα και τον γιο του, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Οι δύο άνδρες, 22 και 52 ετών αντίστοιχα, είχαν παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα Παναθηναϊκός – Τσέλσι στο Ολυμπιακό Στάδιο και επιστρέφοντας στο σπίτι τους στο Ίλιον, σταμάτησαν σε φανάρι στην οδό Φωκών.

 

Κατά τη διάρκεια της αναμονής τους, δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα οκτώ νεαρών ατόμων ηλικίας από 23 έως 27 ετών. Οι δράστες, ντυμένοι στα μαύρα και με περιλαίμια, επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά από πίσω, ρίχνοντας τους από τη μηχανή και αρχίζοντας να τους χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Παράλληλα τους έβριζαν και τους απειλούσαν πως θα τους σκοτώσουν για το θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή.

Και ενώ πατέρας και γιος ήταν πεσμένοι στην άσφαλτο, άρπαξαν από τον 52χρονο ένα κασκόλ της Τσέλσι, και από τον γιο του, το μπουφάν και το φούτερ της ομάδας του Παναθηναϊκού, το κράνος που φορούσε, το κινητό του τηλέφωνο και τα κλειδιά της μοτοσικλέτας του.

Το επεισόδιο σύμφωνα με τα θύματα, κράτησε πέντε λεπτά, και οι χούλιγκαν στη συνέχεια έφυγαν τρέχοντας προς την οδό Αδάνων.

Τα θύματα ενημέρωσαν την Άμεση Δράση, στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ αναζήτησαν τους δράστες αλλά δεν τους εντόπισαν.

Η αστυνομία αναζητά οπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων της περιοχής, που έχουν καταγράψει την επίθεση αλλά και την διαφυγή των νεαρών οπαδών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Aμα τους βρουν,,,να μου τρυπήσεις την μυτη,
    Ρε αυτοι ακομη νομιζουν οτι ο Κατσουρής σκοτώθηκε απο τους Κροάτες.
    Μιλαμε για ούγκανους,,,οι πιο πολλοι απ αυτος ,παρακρατικοί “μπαχαλάκηδες” γι αυτο χαίρουν ασυλίας.

Leave a Response