Νίκος Αναδιώτης: Έμαθε στον «αέρα» ότι μπήκε στην Ευρωβουλή – Η επική αντίδρασή του

Κοινοποίηση:
nikos-anadiotis

Ο Νίκος Αναδιώτης εξελέγη πρώτος σε σταυρούς με το κόμμα «Νίκη»

Ο Νίκος Αναδιώτης βρέθηκε στην εκλογική βραδιά του ΑΝΤ1 και κατα τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή, πληροφορήθηκε, ότι είναι πρώτος σε ψήφους με το κόμμα της Νίκης, στις Ευρωεκλογές 2024.

«Ξέρετε κάτι; Για να μην μπερδέψουμε τα κόμματα… Σταματήσατε την κάρτα στις έδρες του ΚΚΕ», παρατήρησε ο Νίκος Αναδιώτης, ενώ χτυπούσε διαρκώς το ρολόι του από κλήσεις που λάμβανε στο κινητό του.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ζήτησε να δουν την κάρτα και τότε έμαθαν τα ευχάριστα νέα. «Την έχουμε την κάρτα. Είναι πρώτος ο κ. Αναδιώτης. Είχε το δίκιο του να ζητάει να δούμε την κάρτα», είπε ο παρουσιαστής.

Με ένα διάπλατο χαμόγελο, ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Χτυπάει το τηλέφωνο και το βλέπω από το ρολόι και δεν ξέρω τον λόγο τόση ώρα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ σε ΘΕΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΗς .,.,

    μαλιστα θα τον κατατοπισει η αλλη τεραστια ΜΟΡΦΗ του ευρωπαικου κοινοβουλιου ο γεωργουλης για τα κωλομπαρα των βρυξελων

    1. Ο Γεωργούλης θα χρειαστεί να μάθει επιτέλους να δουλεύει γιατί όχι, δεν ξαναβγήκε και ελπίζω να έχει κάνει μια καλή καβάντζα για να μην αρχίσει να κλαίγεται και αυτός σε 2-3 χρόνια πως δεν έχει σπίτι, λεφτά, κ.λ.π. γιατί δουλειά ως “ηθοποιός’ πολύ δύσκολα τώρα πια και μόνο με ένα ρόλο ουσιαστικά που έχει παίξει. Ο Αναδιώτης δεν έχει σχέση με το προηγούμενο κινούμενο “τίποτα” καθώς αυτός τουλάχιστον, έχει δημιουργήσει μια οικογένεια που τη ζει, την συντηρεί και επιπλέον, έχει το θάρρος να λέει τη γνώμη του με την οποία όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα συμφωνούν πολλοί πολίτες. Είναι βέβαιο ότι δε θα διστάσει να την πει και στην Ευρωβουλή αλλά είναι επίσης βέβαιο πως δε θα ψηφίζει τα εκτρωματικά νομοσχέδια που παιρνάνε για τους λαούς. Άρα, μη συγκρίνεις το ρόδι με το βόδι και πήγαινε να μάθεις να γράφεις σωστά για να κάνεις και κριτική στους άλλους.

    1. δεν βγήκε -φυσικά- η Μελέτη και χέστηκε για τη Μελέτη, μπάζο είναι και ήταν πάντα ένας θλιβερός μέσος όρος, έχεις δει τη γυναίκα του; η Μελέτη είναι για να της πλένει τα βρακιά

  2. τα θερμα Συγχαρητηρια μας ειναι καλο νεοι να μας εκπροσωπουν ποσο μαλλον σαν τον Νικο

  3. Έχει της απαραίτητες γνώσεις να αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα;
    Τελείως άσχετος.
    60% αποχή! Κουτσοί καί στραβοί ηλικιωμένοι πήγαν να δώσουν την παραδοσιακή ψήφο τους!
    Όλοι οι μουσουλμάνοι θα ψηφίσουν το κόμμα στην Θράκη καί οι Έλληνες θα συνεχίζουν να κοιμούνται!

  4. Συγχαρητήρια!!!.Ενα παιδί που δεν θα μας κανει να ντρεπομαστε να μας εκπροσωπεί στην Ευρωβουλη με την προσωπικοτητα του με το ήθος του και την παρουσια του σε σχέση με ότι άλλο στέλνουν οι ψηφοφόροι.

Comments are closed.