Νίκος Μπάρκουλης: «Με τα αδέλφια μου δεν έχω επαφή. Είναι κοινή επιλογή»

Κοινοποίηση:
barkoulis-nikos

Ο Νίκος Μπάρκουλης έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον πατέρα του Ανδρέα Μπάρκουλη και τις δυσκολίες που βίωσε τα τελευταία χρόνια που ήταν εν ζωή.

«Η σύγκριση με τον πατέρα μου, με έναν θρύλο, σημαίνει ότι κάτι κάνω καλά, είναι όμορφο. Ήταν δύσκολο να βλέπω τον πατέρα μου κατάκοιτο, αδύναμο και δίπλα στην τηλεόραση να παίζει στις ταινίες με την Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Kαι μας τι μας ενδιαφέρει; Θα έπρεπε; Έχετε καβαλλήσει πολύ το καλάμι. Κρίμα, γιατί είσαι και νέος άνθρωπος.

  2. βγαλε τα σκουλαρικακια ρε λουλη και πηγαινε να υπηρετησεις την πατριδα ανθελληνικο μιασμα

  3. Πάντως φαντάρος δεν πήγε. Έχει κάποια νόσο είπαν, πήρε απολυτήριο σε χρόνο ντετε, μάλλον η πραγματική νόσος είναι ότι είναι γιος μπαρκουλη, έσπρωξε και η Φονσου με τις γνωριμίες τις και να τος με το απολυτήριο του στρατού στο χέρι.

    1. ….και το σκουλαρίκι στο αυτί, να τα λέμε όλα.

Comments are closed.