Νίκος Παππάς: “Ασεβής, δειλός, ενοχικός ο πρωθυπουργός”

Κοινοποίηση:
6350130

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποχώρησε και τη δεύτερη φορά που ανέβηκε στο βήμα ο Νίκος Παππάς, αφού όπως είπε δεν τον “αναγνωρίζει, καθότι είναι καταδικασμένος 13-0”.

«Δεν υποχρεούται να συμπαθεί κανένα, υποχρεούται να σέβεται την εσωκομματική τάξη, το ποιος θα εκπροσωπήσει την αξιωματική αντιπολίτευση μέσα στο Κοινοβούλιο δεν είναι δική του δουλειά», είπε ο Παππάς που εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τον «ασεβή, δειλό, ενοχικό».

«Ξέραμε ότι την υπόθεση του Ειδικού Δικαστηρίου θα την χρησιμοποιήσει και θα την εργαλειοποιήσει ο κ. Μητσοτάκης, δεν αναμέναμε βέβαια αυτό το δηλωμένο θεσμικό ατόπημα και θέλω να του πω ότι δεν υποχρεούται να με συμπαθεί. Έχει ο ίδιος ιστορικό προσπαθειών ανάμειξης στα εσωτερικά άλλων κομμάτων. Τώρα θέλει να επιλέγει και το ποιος και με ποιον τρόπο θα ασκεί τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε ότι δεν δικαιούται να συμπεριφέρεται ως κακομαθημένο παιδί και όλα αυτά που επιθυμεί εκφεύγουν των αρμοδιοτήτων του.

Ο κ. Μητσοτάκης με την σημερινή στάση του και με την διπλή απουσία του από την αίθουσα του Κοινοβουλίου την ώρα που μιλάει ο πρόεδρος του δεύτερου σε δύναμη κοινοβουλευτικού κόμματος αποδεικνύει ότι είναι ασεβής προς τον κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα, δειλός διότι δεν είναι στην αίθουσα να μας αντιμετωπίσει και ενοχικός, όχι γιατί μετανιώνει για όσα ενορχήστρωσε εναντίον μας και εμού προσωπικά, αλλά κυρίως γιατί εφαρμόζει τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες από το 2019 ανελλιπώς κάθε μέρα», ανέφερε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response