Νίκος Παππάς κατά του Ν.Σφακιανάκη: «Σε όποιον του λείπει να ακούσει cd του – Άνοιγε το στόμα του και έλεγε μαλ…ες»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Την απουσία του Νότη Σφακιανάκη και την «εξαφάνισή» του από το προσκήνιο σχολίασε ο Νίκος Παππάς σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Την Πέμπτη προβλήθηκε στο «Πρωινό» το δεύτερο μέρος της συνέντευξής του, όπου αναφερόμενος στον λαϊκό τραγουδιστή είπε: «Ο Σφακιανάκης είναι ένας άνθρωπος ακραίων αντιλήψεων και τοποθετήσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι ακούνε τα τραγούδια του, συμφωνούν με αυτά που έχει κάνει εκτός του επαγγέλματός του. Ίδια περίπτωση είναι και ο Φιλιππίδης. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν μου λείπει καθόλου από τον καλλιτεχνικό χώρο. Του άρεσε να μιλάει πολύ και συνήθως όταν άνοιγε το στόμα του έλεγε μαλ@κίες. Υπάρχουν τα cd, οι δίσκοι και το ΥouΤube για όποιον θέλει να ακούσει τα τραγούδια του».

 Στην πορεία αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπου δήλωσε: «Ξέρω τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όλη του την οικογένεια πάρα πολλά χρόνια. Όταν εγώ πρωτοήρθα στην Αθήνα, ζούσαμε στην ίδια γειτονιά και πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο. Έχω ένα παράπονο από τον Γιάννη, θα ήθελα να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του, και δεν εννοώ ούτε μπασκετικά, ούτε με τη φήμη, ούτε με τα χρήματά του, εννοώ με τη φωνή του, να παίρνει θέση σε διάφορα ζητήματα. Να παρεμβαίνει σε πολλά πράγματα που συμβαίνουν σε αυτόν τον τόπο γιατί το brand του είναι παραπάνω από ο,τιδήποτε άλλο, ακόμα κι από τον πρωθυπουργό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

41 Σχόλια

  1. Τι περιμένατε από τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων του Σφύριζα !!!
    Μια τρίχα από τα αρχίδια του Σφακιανάκη είσαι λαθρολάγνε που επειδή βαράς την σπυριάρα μπάλα νομίζεις ότι κάτι είσαι κοπρίτη !!!

  2. Άλλος ένας ηλίθιος woke.
    Έχει σκονάκι με όσα πρέπει να πει για να βρει δουλειά σε κάνα σύλλογο που θέλει δωσίλογο.
    Σε λίγο θα κατακρίνει τον Κασιδιάρη και τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, θα λιβανίσει το μόρφωμα λοατ και θα κληθεί ως υποψήφιος σε δημοτικές ή και εθνικές εκλογές, αν και τους αθλητές στόκους, τους κερδίζει η ευροβουλή.
    Γλείφτης κώλων τρανς.

  3. ναι παππα , ελεγε μλκιες οπως ” για να βγειτε απο το σπιτι σας μεχρι και χαρτια θα δειχνετε”
    νεοταξικα σκουπιδια , οταν θα ρθει η ωρα δεν θα ξεχαστει κανενας , πολλαπλα στιγμιαια καψιματα προδοτες

  4. Νικολάκη δεν μας τα λες καλά σου αρέσει του Άντε…. Αλλά πού να το θυμάσαι το Νότη από κει που ήρθες πού να το θυμάσαι…
    Τον ελληνικό είναι να το θυμάσαι??¿Α μόνο του Ολυμπιακού κατάλαβα,. Γιατί προσωπικά εσένα σε έχει γλέντι σύκα για τα καλά για το πρόεδρο του ΠΑΟ μπάσκετ 🏀 έχουμε respect και μπράβο του… ελληνάρας με τα όλα του

  5. νομίζει ότι θα τον παίρνουμε και στα σοβαρά επειδή θα παίζει μέχρι 55 χρονών (στην κυριολεξία!) στον ΠΑΟ

  6. Άλλος μ@λ@κ@ς μετά από τον light αυτός… Τον έπιασε ο πόνος για τον λαθρομετανάστη μαύρο των ”γκετο” αει σιχτιρ!!!

  7. ΟΟΟυυυυσσσστττττ. Ρε Παππα που σε ειχα και σε υπολυψη . Και στην καλυτερη σειρα να παιξεις δε σε ξαναβλεπω με αυτα που λες. Που θα μιλησεις για το Σφακιανακη κοπριδι. Εσυ να μην ανοιγεις το στομα σου κοπρε. Φυσικα και μας λειπει ο Νοτης .Παντως εγω εδω εξω που ζω και διαπρεπω ακουω και Νοτη και Ρεμο και Οικονομιδη .Εσυ ακου τα δικα σου αλλα μη μιλας ετσι για τον Νοτη . Ολοι εχουν την αποψη τους . Εσυ δε λες μαλακ@ες τωρα που ανοιξες το στομα σου?

  8. Είσαι του Νότη πουτανάκι…. Νικολάκηηη…νικολαααακή!! Παππά είσαι μεγάλος κόπρος!!! Ο Νότης γλεντάει και εσένα και τη μάνα σου… (με τραγουδάκια)

  9. «Δεν με εκφράζει απόλυτα» είπε για τον Σφύριζα μόλις είδε το καράβι να βουλιάζει….ο άνθρωπος που παίζει παιχνίδια με γνώμονα το συμφέρον του δεν επιτρέπεται να κάνει κριτική…..εύχομαι να πατώσεις στις εκλογές

  10. …….να παει να γ@μηθει ο παππας

  11. Υπάρχουμε και εμείς που και ακούμε τα τραγούδια του και συμφωνούμε με αυτά που έλεγε!!!Γαμημ@νε που θα σου δώσουμε και αναφορά…!!Ανθέλληνες, πιόνια της ΝΤΠ!!

  12. Μαλα@ιες λες εσυ Παπα.Νεοταξιτης και εσυ? Σε ενοχλησαν τοσο πολυ τα λεγομενα του Νοτη?Τί κακο ειπε.Μόνο το…..”Πρόβατα ξυπνατε η σειρά μας ερχεται” τα λεει ολα.ή μηπως σε ενοχλησε το….”Πατριδα μου,πόσο σ΄αγαπω” !!! Κριμα, αλλα άλλο τί φαίνεται και άλλο το κρυβεται.Σε εσένα ταιριαζει γαντι!

  13. Αντε και γαμησου παπα ανθελληνικο σκουλικι κοιτα μην βρεθεις με ρασα ντυμενος και οταν μιλας για τον Νοτη θα πλενεις το στομα σου με αγιασμο τουρκοσπορο.ρεεεεεεεε ουυυυυυσσσσσττ

  14. Ρέ ΒΛΑΚΑ ατάλαντε ΠΑΠΠΑ…..ΣΥΡΙΖΌΣΚΥΛΟ…..ποιός είσαι εσύ πού θά κρίνεις τόν ΝΟΤΗ…??? Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΝΟΤΗΣ δέν ασχολήθηκε ποτέ μαζί σου καί ξέρεις γιατί…??? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.

  15. Η λογική έγινε ακραία αντίληψη ότι να ναι

  16. Ποιος ειναι αυτος παλι; πρωτη φορα τον ακουω.
    Θα μιλησει αυτος για τον Νοτη;
    Και ποιος ειναι;
    Αντε βρε τωρα με ολα τα ασχετα τσουτσουνια!

  17. Ρε Παπα-ρι, πλύνε το στόμα σου που θα μιλήσεις για τον Νοτη… Όλο μαλακιες λες και είσαι ο λόγος που θα έχει δεύτερη θητεία ο γιος της Ντόρας, γόνος της κωλοοικογενειας.
    Σοβαρεψου, θα σε σιχαθουν μέχρι και οι παναθηναικοι..Πίστεψε με οι μισοί ήδη δε σε γουστάρουμε εδώ στους Αμπελόκηπους.

  18. Από αερολογίες καλά πάει, από μπάσκετ όμως…

  19. Ποιος είναι αυτός πάλι που θα πιάσει στο στόμα του τον πατριώτη Σφακιανακη? Τον ξέρει η μάνα του????

  20. όλοι μπορούν να λεν ότι θέλουν στη μητσοτακικη δημοκρατία εκτός από εναν

  21. Όταν διαβάζω κάτι τέτοιους τύπους και όλα αυτά που λένε σκέφτομαι κατευθείαν γιατί και ο Θοδωρής και ο Γιάννης και ο Γιώργης που ξεπήδησαν απ’το στράτευμα τους είχαν όλους κλαρίνο αλλιώς ξερονήσια και Μπουμπουλίνας για παραδειγματισμό. Ο πρώτος τους έλεγε μάλιστα έχετε να διαλέξετε ανάμεσα στον αγώνα για την πατρίδα ή να σας πάρω το κεφάλι γιατί άχρηστους δεν θέλω.

    1. Εσύ συμπατριώτη, Ο.Φ.Α.
      Πώς συνέδεσες τους Ήρωες του 1821 με τους Κυριάκους, ένας θεός ξέρει μόνο!
      Γι’ αυτούς που υποστηρίζεις, Γιάννης είναι μόνο ο Αντεντοκούμπο. Και γιάνης, ο ιουδαίος Βαρούφα.
      Τους άλλους, τους οποίους επικαλείσαι, τους έχουν χαρακτηρίσει αντι-λοατ και τελούς σε δίωξη.
      Να δούμε τους Κυριάκους αγκαλιά, στης βουλής τα δύσκολα.

        1. συγκρινεις το ’21 με τις μαυρες σελιδες του 1936 και 67?? τουρκος εισαι?

  22. ο φιλλιπιδης ο ευνοουμενος της αλαξοκωλιας νοθων εδρανων και νοθων κυβερνουντων ουδεμια στο εκατομμυριο δεν ομοιαζει με το σφακιανακη μαλλον ο κυριος που το σχολιασε ακολουθει τον κολο της ευης δρουτσας αυτης που ξεχασε στο σουπερ μαρκετ την εγγονη της και το θυμηθηκε μετα απο δυο ωρες….αντε ρε σουργελα απο δω …..βασικα οταν εχεις διαφορα σε σημεια απαντας στα σημεια οχι εξω απ αυτα…..

  23. Παππα εχεις μπει σε πολυπλοκα μονοπατια σκεψης. Δεν νομιζω οτι καταλαβαινεις τι λες. Πουλας πολιτικη κουλτουρα του κωλου.

  24. και εσυ ρε φιλε μαλακιες λες τι περννιεσαι οτι εισαι κατι? καλα τα λεει ο περικλης πιο πανω αν σου αρεσουν οι λαθρο δικαιωμα σου ειναι αλλα παρε και κιανεναν στο σπιτι σου οχι μονο λογια αντε και εισαι πολυ μικρος να κρινεις τον Σφακιανακη εσυ ενα μηδενικο τιποτα

  25. Τι έκανες ρε αμπαλε,ανύπαρκτε,πουθενα,τιποτενιε,μηδενικό στη ζωή σου κ στη καριέρα σου,και θα πεις εσυ για τον Νοτη?Ή μιλάς ή κλάνεις το ίδιο είναι!

  26. Για κουλαρετε λίγο ρε παιδιά! Όταν ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ διαπρέπει τότε όλοι οι Έλληνες τον θεωρούμε δικό μας, σε άλλη περίπτωση είναι λαθρο. Αν είναι να έχουμε μετανάστες, τέτοιους θέλουμε όπως η οικογένεια του Γιάννη, νοικοκυρεους πάρα την φτώχεια που είχανε και όχι λαθρεους που ζουν παρασιτικά με επιδόματα στην χώρα μας. Μου θυμίζετε τον Πύρρο Δήμα που όταν έκανε καλή επίδοση όλοι φωνάζαμε μπράβο Ελληναρα, και όταν κάτι δεν πήγαινε όπως θέλαμε τότε ξαφνικά ήταν ο κωλοαλβανος. ΕΛΕΟΣ κάνεις δεν μας χρωσταει τίποτα.

  27. κοιτα να μην σε πετυχει ο νοτης πουθενα ρε καημενε

  28. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…

  29. ψευτοκουλτουριάρης θεωρεί ότι όσο πιο πολλές μαλακίες θα πει τόσο πιο σπουδαίος θα φαίνεται στα ματια του κόσμου

  30. Επειδή εσύ ήσουν φίλος των λάθρο δεν θα παραδόσουμε την πατρίδα στους λαθρομετανάστες!!!
    Οποίος δεν αγαπάει την πατρίδα μας να πάει στης χώρες των εισβολών μας παράνομα να δεί τη θα πάθει!!!!
    Όλες οι χώρες προστατεύουν τα σύνορά τους όσο και φτωχοί να είναι!!

  31. ΠΟΙΟ BRAND ΡΕ ΑΓΡΟΙΚΕ… ΧΑΧΑΧ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ brand. ΧΑΧΑΧ
    Κ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

  32. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ? ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ?

  33. Ο Νιγηριανός που ζητάει να πάρουν όλοι οι λάθρο ελληνική ιθαγένεια;;; Όχι, δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο να πάρουν οι λάθρο τον λόγο στην χώρα μας!!!!
    Στην μάνα του και στα αδέλφια του έδωσαν ελληνική ιθαγένεια για μπορέσουν να ζήσουν στης ΗΠΑ!!!!!
    Η ΗΠΑ δεν τους έδινε άδεια για να μείνουν!!! Στους Έλληνες της διασποράς το Ελληνικό κράτος δεν δίνει Ελληνικό διαβατήριο εάν δεν ειναι γεγραμενει στο δημοτολόγιο!!!
    Κάθε γύφτος και λάθρο δίνεται απλόχερα ιθαγένεια!!

Comments are closed.