Νίνα Κασιμάτη: Τα σκυλιά της ΕΜΑΚ τρόμαξαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

«Είχαμε και τα τρομαγμένα σκυλιά της ΕΜΑΚ, όταν χαιρέτησε τους άνδρες της ΕΜΑΚ ο κύριος πρωθυπουργός, είπε σήμερα (18.02.2023) η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη, αναφερόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Νίνα Κασιμάτη σχολίασε με αυτόν τον τρόπο τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους άνδρες της ΕΜΑΚ που επιχείρησαν στα χαλάσματα της Τουρκίας.


«Από τη μία έχουμε “Ράδιο Καψούρα”, από την άλλη έχουμε τρακτέρ, τα τρομαγμένα πρόβατα που είδαμε στην επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά έχουμε και έντονη πολιτική αντιπαράθεση και δηλώσεις εκατέρωθεν σε πολύ υψηλούς τόνους», είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας το πολιτικό σκηνικό του τελευταίου χρονικού διαστήματος.

«Και τα τρομαγμένα σκυλιά της ΕΜΑΚ, όταν χαιρέτησε τους άνδρες της ΕΜΑΚ ο κύριος πρωθυπουργός», σχολίασε η Νίνα Κασιμάτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Είναι και αφορισμένος και δαιμονισμένος

  2. Πάντως η Νίνα καλή είναι για φουτσοσκάμπιλα.

  3. Αλεκθη και Κουλη, αδερφια γκεσταπιτες δεν την κανετε με ελαφρα πηδηματακια σιγα σιγα? Δεν ειναι αναγκη να τρομαξετε και τις…γατες με τη παρουσια σας για ψηφαλακια! Τελος εποχης και για τους δυο! Καλα εφαρμοσατε τις μεταρρυθμισεις Σοιμπλε και βουλιαξατε τον κοσμακη στη πεινα! Οπως το πατε οι “φιλοι” μας οι αμερικλανοι θα βρουνε μαλλον αλλο καθεστως να κυβερνησει τη χωρα! Προκαλειτε επαναληψη της δεκαετιας του 60 κοινως και μακαρι να βγω ψευτης!

  4. Αφού είναι αφορισμένο το 2ίποδο !!!
    Λογικό είναι οι 4ποδοι φίλοι μας ,άσε που έχουν ένστικτο να μυρίζουν τους καλούς ανθρώπους

Comments are closed.