Νατάσσα Πετρούλια: Ποια είναι η συνεργάτιδα του Άδωνι στην οποία επιτέθηκε φραστικά ο Παύλος Πολάκης

Κοινοποίηση:
ΦΝΓΦΤΡΓΗ

Η Νατάσα Πετρούλια είναι νομική σύμβουλος του Άδωνι Γεωργιάδη. Έγινε το πρόσωπο της ημέρας μετά τη φραστική επίθεση εναντίον της από τον Παύλο Πολάκη κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Επίθεση που προκάλεσε τη διαγραφή του από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του Στ. Κασσελάκη.

Η Νατάσα Πετρούλια ήταν στην αίθουσα όταν ο κ. Πολάκης της είπε: «Μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, έχετε ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Μην το κάνετε αυτό, το έχετε ξανακάνει και είναι εκνευριστικό».

Την κυρία Πετρούλια υπερασπίστηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, βάζοντας τα κλάματα και ζητώντας της συγγνώμη. Στη συνέχεια, ο Παύλος Πολάκης διαγράφηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποια είναι η Νατάσσα Πετρούλια

Η Νατάσα Πετρούλια έχει γεννηθεί στη Σίταινα Κυνουρίας. Ήταν νομική του σύμβουλος και κατά τη θητεία του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Ανάπτυξης. Η Νατάσα Πετρούλια είναι Δικηγόρος – Ποινικολόγος και Νομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα και είναι μέλος του ΔΣΑ.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην Αγγλία και έχει συνεργαστεί σε υποθέσεις ποικίλης νομικής ύλης κυρίως Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου Επιχειρήσεων στο Λονδίνο. Ως Δικηγόρος Αθηνών έχει αναλάβει πλήθος υποθέσεων εμπορικού, αστικού, εργατικού, ποινικού και διοικητικού δικαίου.

Η Νατάσα Πετρούλια δημιούργησε το πρώτο νομικό blog – ιστοσελίδα για παροχή δωρεάν νομικών συμβουλών το οποίο αποτέλεσε και προσωπικό της αρχείο για άρθρα τοποθετήσεις κείμενα που είχαν δημοσιευθεί στα ΜΜΕ. Παρέχει δωρεάν νομικές συμβουλές από την αρχή της καριέρας της ως δικηγόρος και ειδικά σε ευπαθείς ομάδες.

Υπήρξε αιρετό μέλος επί σειρά ετών του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αρκαδίας, από το 1999 έως το 2007. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Εγκληματολογίας και της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων.

Είναι πτυχιούχος Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει Μάστερ (LLM) διετούς φοίτησης στο «Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης» διεξαγόμενο διαπανεπιστημιακά από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Επίσης, είναι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και απόφοιτος Τμήματος Ιστορίας Τέχνης Σχολής Αθηνών και απόφοιτος Σχολής Θεάτρου και Ορθοφωνίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. η Λινού θα επρεπε να ντρέπεται για τα θύματα που προκάλεσε μαζί με όλο το κύκλωμα για να εμβολιάσουν τον Ελληνικό .Οσο για τον Πολάκη μια παρατήρηση έκανε σε μία κυρία που αντί να συμμετέχει αφού για αυτό την πληρώνουμε κάνει γκριμάτσες συνεχώς και ασχολείται με το κινητό.

  2. Τον Πολάκη δεν τον πάω αλλά εδώ του δίνω δίκιο. Όταν κάποιος μιλάει είναι άκομψο και αγενές να κάνεις γκριμάτσες απαξίωσης και περιφρόνησης. Εκείνη έδειξε ασέβεια και του έκανε μπούλινγκ όχι ο Πολάκης. Ο Πολάκης την πρόσβαλε και καλά της έκανε γιατί δεν έχει τρόπους. Και η Λινού αντί να πάρει το μέρος του Πολάκη πήρε το μέρος της κυρίας λέγοντας μάλιστα ότι ήταν σεξιστική η παρατήρηση του Πολάκη. Τι δουλειά έχει το φύλο με την αγένεια; Είτε άντρας είναι είτε γυναίκα από την στιγμή που προσπαθεί να σε μειώσει τον προσβάλλεις και τον βάζεις στην θέση του.

  3. Νέα, ωραία και… με χίλια πτυχία, όπως κ όλοι τους χα…
    Είχα μια συνάδελφο η οποία δεν… Αλλά είχε δύο διδακτορικά κ δεύτερο πτυχίο αν και νεότατη και δεν έλεγε στους γνωστούς της ότι…διορίστηκε. γιατί άραγε?… Ήξερα ότι είχε θέση σε κάποιον από τους γνωστούς ‘συλλόγους’… Νομίζω ότι έτσι μόνο γίνεται η προώθηση…

  4. Ο Πολάκης είναι Πολάκης και ο τρόπος που μιλάει είναι αυτός διαχρονικά! Πολακικός! Τώρα τι μέλισσα τον Τσίμπησε τον Κασσελάκη και τους άλλους και τον διέγραψαν με αιτία την πιο λάϊτ συμπεριφορά του, και τι συγκίνηση έπιασε την άλλη κυρία στο να “μην στραβώνει το στόμα της” που της είπε ο άλλος, σιγά την προσβολή ιδίως αν το έκανε κιόλας, είναι επιλεκτικές συμπεριφορές -υπήρχαν και υπάρχουν πολύ χειρότερα για δάκρυα Στέλλα- τι να πει κανείς. Εδώ η αλήθειες που λέει ο Πολάκης καίνε και κλαίνε!

  5. ΛΙΝΟΥ..ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΚΛΑΙΣ..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ..ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΩΟΘΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!ΗΡΘΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ..ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ..ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ..ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ! ΝΤΡΟΠΗ!! ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΑΘΩΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!! ΚΑΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΡΦΑΣΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΑΚΗΣ!! ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ!

  6. Όσο αφορά την ¨΄συεργατιδᨴ του Σπύρου από το βίντεο της ομιλίας Πολάκη φαίνεται ότι από τη στιγμή σχεδόν που ξεκίνησε την ομιλία του, αυτή ασχολείτο με το κινητό της σε αντίθεση με όλους σχεδόν τους άλλους που βρίσκονταν στα υποτιθέμενα έδρανα του προεδρεύοντα.
    Αυτό και μόνο είναι δείγμα απαξίωσης προς κάθε ομιλούντα. Εκεί βρίσκονται αυτή και οι υπόλοιποι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο και θα έπρεπε μην ασχολείται με αυτό έστω και για λόγους σεβασμού. Να τα χέσω εγώ τα πτυχία και τις
    Δεν είναι κανένας ηλίθιος ο κρητικός, αν και προσωπικά δεν τον συμπαθώ, αλλά το μάτι του κόβει και ποιος ξέρει τι έβλεπε τόσα λεπτά που η κάμερα δεν αποθανάτιζε την συνεργάτιδα και του γύρισε το μάτι.
    Μπορεί να στραβομουτσούνιαζε και με αυτά που διάβαζε ή έγραφε στο κινητό, αλλά που να το παραδεχτεί , γιατί τότε ποιος τον σταματούσε τον Πολάκη
    Αν προσέξατε αρχικά παρενέβαινε και ο προεδρεύων για να μη καθυστερούν κ.λ.π, ο οποίος δεν είχε εικόνα από τις υποτιθέμενες γκριμάτσες της κυρίας, αλλά ξέρουμε τι κάνουν συνήθως αυτοί.

    Τέλος η ευαίσθητη αυτή ηλικιωμένη κυρία που όση ώρα μιλούσε ο Πολάκης , παρακολουθείστε την έχει ενδιαφέρον τόσο η στάση της όσο και οι αντιδράσεις της, εθίγη και έβαλε τα κλάματα.
    Κλάματα που δεν είδαμε όταν συνάδερφοί της, πολιτικοί αλλά υγειονομικοί κυνηγούσαν και προσπαθούσαν να αφανίσουν άλλους υγειονομικούς γιατί δεν ενέδωσαν στα εμβόλια και δεν υποτάχτηκαν σε κάθε τι που αποφάσιζε μια κάστα ακαταδίωκτων. μεγάλη καρδιά η κυρία
    Η Μάρθα η Βούρτση δεν αντιδρούσε τόσο γρήγορα.,

    Σημ. Είδα κάποιες φωτό με άλλους Συριζαίους βουλευτές που έτρεξαν να την παρηγορήσουν. μιλάμε για μεγάλη ευαισθησία σε αυτό το μαγαζί που οδεύει για τα γνωστά μονοψήφια ποσοστά του εκτός αν τα βρουν με τον κούλη

  7. Βιογραφικά του τίποτα στο τίποτα.

  8. Να μην γράφω πάλι για κυρα-Θεανώ, κυρα-Τασία, κυρα-Σία. Βαριέμαι..

  9. Kροκοδειλεια δακρυα απο τη γριετζω που εστειλε εκατομμυρια Ελληνες στο θανατο.
    Αυτη ο Λιγδοφανελας ο Κουκουβαγιοπουλος ο Σηψης και ολοι οι συγχρονοι πλασιε του δηλητηριου που εν γνωσει τους εστελναν τον κοσμακη να κανει και τα αποτελεσματα τα βλεπουμε καθε μερα.
    Να κλαψει για τις εγκυες που σκοτωσε με τα βρεφη προχτες.

  10. Το σούργελο η διεφθαρμένη πασοκο-θειτσα Λινού να πάει να κλάψει για τους ανθρωπάκους που σκότωσε, αυτή και η βρωμοφάρα της οι Μεγκελε της επιτροπής έκτρωμα για την πανδημία, με τα μπολια του θανάτου της big-pharma, τα οποία και μας πλάσαρε στα κανάλια των νταβατζήδων και μετά βγήκε και μας είπε οτι μας έκρυβε την αλήθεια! Αλλα βρήκε να ψευτοκλάψει-κλάμα χωρις δάκρυα αν το παρατηρήσατε-για μια διεφθαρμένη μετακλητή του Σπυράδωνη που αν δείτε στο βιογραφικό της αναφέρεται ότι υπήρξε πολλές φορές μέλος σε επιτροπές προμηθειών (ξέρετε τι σημαίνει αυτό) πράγμα το οποίο αποκρύπτουν οι χτικιάρηδες των νταβατζομεσων ενημέρωσης σε άρθρα του τύπου “ποια είναι η Πετρούλια που έβρισε ο Πολακης”, και μάλιστα άμισθη κιόλας! Κι επίσης ποια είναι αυτή η ασθένεια που μας είπαν οι νουδούλοι οτι έχει, που έχει ως σύμπτωμα τις ειρωνικές γκριμάτσες, το ειρωνικό χαμόγελο και τις ειρωνικες χειρονομίες προς τον συνομιλητή! Μήπως μπορεί σε αυτο να μας απαντησει η ψευτο-κλαίουσα ιτιά Μεγκελε Λινού;

  11. Άντε ρε Κυρά Λινού στο σπίτι σου να κλάψεις ..! Ακόμα δεν έχεις δεί τίποτα…όταν σκάσει η φούσκα που υποστηριξες με σθένος και αδρά ματσωμενη…να δεις κλάμα που θα έχει… απ’ το original όχι… το fake !! τούτο. Άντε δακτυλοδειχτουμενη…σου “έφυγε” η μάσκα του επιστήμονα και μπήκε εκείνη του “σαλεπιτζη” της πάλαι ποτέ πλατειαρας Ομονοίας. Οσονουπο….

  12. Κάθε μερα στο γραφειο το μπουμπούκου μπαινοβγαίνουν τα σούργελα η Μινα Αρναουτη και η Χρύσα Φώσκολου! Αυτή η γυναίκα τουλαχιστον είναι σοβαρή και δεν εχει σχεση με τις βίζιτες του μπουμπούκου.

  13. ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΚΟ.
    ΑΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΣΣΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ
    ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ.

  14. μεγαλυτερα μουνοπανα απο τις αρκαδιωτισες δεν υπαρχουν στην ελλαδα

  15. ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΣΟΥΡΓΕΛΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΟΣΠΥΡΟΥ
    ΟΡΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΑΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΡΙΖΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.

Comments are closed.