Ναύπακτος: Τραγικό δυστύχημα τα ξημερώματα – 19χρονη “καρφώθηκε” σε κάγκελα

Κοινοποίηση:
εκαβ

Τραγικό δυστύχημα στις 4 περίπου τα ξημερώματα στο κέντρο της Ναυπάκτου. 19χρονη που επέβαινε σε δίκυκλο έχασε το έλεγχο του οχήματος και καρφώθηκε πάνω σε κάγκελα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο όπου την μετέφερε βαριά τραυματισμένη σε νοσοκομείο της Πάτρας όμως δυστυχώς λίγο αργότερα κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Συγγνώμη, στις 4 το πρωί αποκλείεται να ήταν εργαζόμενη σε delivery.
    Για όλα τα άλλα συμφωνώ, αλλά η τροχαία δεν μπορεί να είναι παντού. Σε όλες τίς χώρες υπάρχουν κάμερες που καταγράφουν άμεσα τις παραβάσεις. Και μια προσωπική μου εμπειρία, από το Βέλγιο. Σε δρόμο μπροστά από σχολείο, υπήρχαν πινακίδες με όριο ταχύτητας τα 30χλμ. Δεν πρόσεξα όσο έπρεπε, έλαβα με το ταχυδρομείο μια ωραιότατη κλήση, γιατί πήγαινα με 36,7 χλμ . Το ξαναέκανα? Όχι, πρώτη και μοναδική μου κλήση,για μια περίοδο 7 ετών

    1. Τα ιδια κι εγώ στην Ολλανδία, σε όριο 50 έφαγα πρόστιμο γιατί πήγαινε με…. 55 (κατα λάθος, έτσι).

  2. Δυστυχώς έτσι καταντισαν την Νεολαία!!!!!
    Πάνω σε ένα μηχανάκι να μοιράζει καφέδες και πιτόγυρα στον χονρόκωλο Ελληναρά τον βολεμένο που δεν ξέρει τον σκοπό της ζωής του! Με Μάμ, Κακά και Νάνι δεν κάνουμε τίποτα!!! Το βαθύ, πλατύ, στενό κράτος, φροντίζει για τα παιδιά του!!! Κρίμα η Τροχαία πρέπει να είναι άμεση και στους δρόμους! Υποχρεωτικό το Κράνος, η στολή προστασίας, τα καλάμια στα πόδια, οι επιγονατίδα, και το κίτρινο φοσφορουχο γιλέκο. Και φυσικά αφαίρεση διπλώματος δια παντός από την πρώτη βεβαίωση παράβασης! Χωρίς πολλά πολλά και περιστροφές και φυσικά παιδεία στα σχολεία από το Δημοτικό.

    1. Ναι στις 4 το χάραμα αυτη έκανε delivery. Κόψε την πρέζα.

Comments are closed.