«Να πεθάνεις σκ…»! Το σοκαριστικό μήνυμα στη Δανάη Μπάρκα (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
barka

Η Δανάη Μπάρκα την Τρίτη 31 Οκτωβρίου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υβριστικό σχόλιο που δέχτηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» πόσταρε και την απάντηση που έδωσε στο πρόσωπο που την έβρισε.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αυτή αν δεν ήταν ολμος,την θέση δεν θα την έπαιρνε…
    Σαν τον άλλο ολμο της διαφήμισης με το πατινάζ στον πάγο….που και αδύνατος-η να είναι κάποιος-α πάλι κινδυνεύει με σοβαρό τραυματισμό στο παγοδρόμιο, οχι αυτός ο τοφαλος των 500 κιλών….

  2. Την κοπέλά δεν την ξέρω. Ούτε καν ότι έχει εκπομπή. Από εδώ το έμαθα. Επίσης είναι απαράδεκτες οι βρισιές στο πρόσωπό της. Όμως επειδή σχολιάζετε το πάχος της, έχω να πώ ότι η παγκοσμιοποίηση σπρώχνει αυτή την ιδέα ότι ο καθένας μπορεί να προβάλλει το σώμα του, τα πάθη του, την ασχήμια του, τις ιδιοτροπίες του. Και όλα αυτά για να ισοπεδώσει κάθε έννοια του ωραίου ή του ηθικά αποδεκτού. Δεν με ενδιαφέρει το πάχος της κοπέλας. Αφού της αρέσει εγώ περισσεύω. Όμως κανένας γιατρός δεν πρόκειται να πεί σε κανέναν ή σε καμιά ΄΄κοίταξε να παχύνεις καμια 80αριά κιλά για να είσαι υγιής΄΄. Το πάχος μας αρέσει δεν μας αρέσει είναι και αντιαισθητικό και οδηγεί σε αρρώστιες. Η παχυσαρκία είναι ασθένεια. ΤΕΛΟΣ. Από εκεί και έπειτα ο καθένας όπως γουστάρει. Βλέπετε πώς κυκλοφορούν το καλοκαίρι πολλές με τους πατσάδες έξω; Αφού δεν καταλαβαίνουν κάποια πράγματα τότε γελοιοποιούνται μόνες τους. Περί ορέξως λοιπόν……. κολοκυθόπιτα. Όταν δεν έχεις το γνώθεις σεαυτόν, τότε σε λυπάμαι. Δεν πρόκειται ούτε κάν να σε κοιτάξω. Θα σε κοιτάξω όταν ντυθείς. Και ας είσαι και 150 κιλά. Όταν σοβαρευτείς και ντυθείς τότε θα σε κοιτάξω. Άσε το γυμνό γιαύτές που τις ταιριάζει. Και αυτό με μέτρο.

  3. Καλά…επαθα σόκ.κριμα στο τηλεσκουπιδαριό Μηπως της κοπει η ορεξη φοβαμαι και σε αυτη και στην μαμά της !!

  4. Δε μας παρατάει η φάλαινα που μας έχει πρήξει με τα ξίγκια της

  5. Σταμάτα και εσύ βρε πουλάκι μου να ποστάρεις την κορμάρα σου με μαγιό, δεν το καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν και νορμάλ άνθρωποι που δεν γουστάρουν τα φαλαινοθηρικά;

Comments are closed.