Να συμμετάσχει στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ζητά η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Κοινοποίηση:
ΖΩΗ

Την επιθυμία της να συμμετάσχει και η ίδια στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ, ως η μόνη γυναίκα αρχηγός κόμματος, εξέφρασε η επικεφαλής της “Πλεύσης Ελευθερίας”, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στη Θεσσαλονίκη, καλώντας τους συμμετέχοντες πολιτικούς αρχηγούς να αποδεχθούν την πρότασή της.

Η κ. Κωνσταντοπούλου έδωσε έμφαση στα ζητήματα της διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών και της ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών με δημοψήφισμα.

Για την “Πλεύση Ελευθερίας” είπε ότι είναι ένα κίνημα οριζόντιο και άμεσο δημοκρατικό, χωρίς επαγγελματικά στελέχη και χωρίς κομματική γραφειοκρατία και μηχανισμούς, με άξιους ανθρώπους, μέσα από την κοινωνία και τη ζωή, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα εισέλθει στη Βουλή στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Παράλληλα παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές στην Α’ και Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης και σε νομούς της Μακεδονίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. σούργελο από σουργελο-οικογένεια

  2. Κατούαρα παραπέρα μωρή………
    θες και debate……….
    καμιά σφαλιάρα απ αυτες που σούριχνε ο γέρος σου, θέλεις;

  3. Άλλα λέει κι άλλα κάνει … τού συστήματος κι αυτή είναι , και χειρότερα. Από προσωπική εμπειρία, μακρυά μας και αγαπημένοι. Δε διαφέρει από πολλούς μια από τα ίδια. Μόνο υπέρ των φτωχών δεν είναι η κυρία.

  4. Μια καλη περιπτωση να ψηφισουμε οι εθνικιστες . Αντιμνημονιακη και πατριωτισσα και σε περιπτωση που βγει ο τσιμπλας θα τον ξεσκισει. του τα εχει μαζεμενα απο το 15. Αντερο δε θα μας μεινει

  5. Δεν θα πας σε καμια παρελαση των πισωγλεντιδων??????

  6. αφου σε αφησε το καθεστως να κατεβεις στις εκλογες να λες και ευχαριστω

  7. Άσε παλιά τα χα με τέτοια. Μιλάμε πέρναγε το προφυλακτικό σε πεσμένο. Μακριά από ανέραστες.

  8. Αυτή πάντα με προβληματίζει??? είναι
    Υποχθόνια,, επιχθονια,,, η εξωγήινη??
    Ξέρει Κανένας?????

    1. σολυργελο… αλλά μην της το πείς … θα νομίζει ότι της δίνεις την πρωθυπουργία!!!

  9. Κοροϊδία το ”ντιμπέϊτ” έτσι η αλλιώς…Τα δείγματα γραφής των πολιτικάντηδων είναι γνωστά και κάκιστα…Δηλαδή εσύ τι θετικό θα προσφέρεις; Αστο καλύτερα, ίσως και να έχεις κέρδος αν δεν λάβεις μέρος…

  10. Πως ειδαι ετσι μωρη σκατόφατσα;
    Που μου θες και debate….
    Αντε πανε να βαλεις το κιτρινο παλτο σου με το ροζ πανταλονι

  11. Μόνον όσοι έχουν τάση αυτοκτονικη τάση θά τήν ήθελαν στό Debate !

Comments are closed.