Να’ ταν όλοι οι δήμαρχοι σαν τον Μπέο! «Πού πάτε ρε άνθρωποι; Γυρίστε στα σπίτια σας, θα πλημμυρίσει όλος ο Βόλος». Βγήκε από το δημαρχείο και άρχισε να φωνάζει στους οδηγούς (βιντεο)

Κοινοποίηση:
beos

Για δύο νεκρούς κτηνοτρόφους μίλησε ο Δήμαρχος Βόλου στην περιοχή, την οποία σφυροκοπά η κακοκαιρία Daniel τις τελευταίες ώρες.

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η επέλαση της κακοκαιρίας Daniel στη Μαγνησία, καθώς οι δρόμοι στο νομό και ιδιαίτερα στο κέντρο του Βόλου θυμίζουν ποτάμια, δημιουργώντας καταστάσεις απόγνωσης στους οδηγούς αλλά και στους διερχόμενους πολίτες.

Εξοργισμένος ήταν και ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, με την όλη κατάσταση, βλέποντας πολλούς οδηγούς με τα οχήματα τους να έχουν αποκλειστεί στον οδικό άξονα, αγνοώντας τις οδηγίες της Δημοτικής Αρχής μια μέρα νωρίτερα, να μην κυκλοφορούν στους δρόμους αν δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε στο Facebook, ο Αχιλλέας Μπέος βγήκε από το δημαρχείο και άρχισε να φωνάζει σε όσους οδηγούς συνάντησε στους πλημμυρισμένους δρόμους του Βόλου.

«Πού πάνε όλοι αυτοί; Είναι για τρέλα αυτό που συμβαίνει. 100 φορές το είπαμε» έλεγε χαρακτηριστικά  ο Αχιλλέας Μπέος, που συνέχισε να φωνάζει στους ίδιους οξείς τόνους, ευρισκόμενος στον δρόμο: «Κάνω έκκληση στον κόσμο μην κυκλοφοράτε. Από χθες τα λέμε, δεν μπορούν να βγουν τα μηχανήματα έξω. Πού πάτε ρε άνθρωποι, πού πάτε ρε σεις. Κοιτάξτε πού είναι το νερό. Δεν ακούτε, πού πάτε όλοι εσείς; Από χθες σας λέμε, θα σπάσουν τα ποτάμια, ξέρετε τι νερό έρχεται; Πηγαίνετε στα σπίτια σας» φώναζε ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενους στους οδηγούς.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Αχρηστος και επικινδυνος.Αντι να κανει εργα αποχετευσης καθεται και κανει τον τροχονομο.

  2. Όταν ψηφίζονται πολιτικοί νταήδες και οχι άνθρωποι με γνώση που μπορούν να αντιληφθούν και να εφαρμόσουν τις σωστές αναγκαίες μελέτες τέτοια φαινόμενα τους ξεβρακώνουν και το μονο που μπορει να κάνουν ειναι να ρίχνουν το φταίξιμο στο κακό καιρό και στο κόσμο

  3. Ναι άσε το αποχετευτικό και κάνε τον τροχονόμο.Οι ηλιθιότητες της Ελλάδας είναι αυτές.

  4. βολος. παραλιακη πολη με σχετικα εντονη κατωφερεια προς τη θαλασσα και αυτος δημαρχος καταφερε να την βουλιαξει στο νερο. αξιος. τετοιους θελουμε

  5. Ρε αυτοί που κλαίνε ότι δεν έχουν λεφτά, θα πάνε βόλτα, δε μπα να ρίχνει κ καρέκλες…

  6. Αυτα ειναι καραγκοζιλικια
    Με το εργο του επρεπε να δειξει οτι νοιαζεται
    Ο δήμαρχος είναι υπεύθυνος για τις πλημμύρες γιατι δεν φροντισε για τα φρεατια, το αποχετευτικο και πολλα αλλα

  7. Εδώ και δύο σχεδόν χρόνια ο δήμος Βόλου φτιάχνει το αποχετευτικό δίκτυο του Βόλου.Κακοτεχία του κερατά,με δρόμους παγίδες για τροχοφόρα και πεζούς.Μπαζομένα ρέματα, προχειρότητα σε δρόμους και πεζοδρόμια συνθέτουν το σκηνικό της δημοτικής αρπακόλας.Το καλοκαίρι η αστυνομία στο ύψος των Νέων Παγασών (Αλυκές) έκλεισε το ρεύμα προς Αγχίαλο,και καλά έκανε,λόγω πυρκαγιών.Το ίδιο θα έπρεπε να κάνει και τώρα και όχι να βγει ο μπουχέσας για επικοινωνιακούς λόγους και να κατηγορεί τους πολίτες.
    Υ.Γ. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα υπάρχουν γιατί υπάρχει ακραία και ανεύθυνη διαχείρηση των δημοτικών έργων…!

  8. Δεν με νοιάζει για τον μπεo κ για τον κάθε μπεο αλλά ο Έλληνας μα….ας γεννήθηκε μα….ας θα πεθάνει ζώα άχρηστα στην κοινωνία

  9. Αρκουδοκουλομαγκας! Γλειψε κι αλλο! Οι μετεωρολογοι το χαν ανακοινωσει ! Απο προληψη κατεχεις?

  10. Ο … μπε(τ)όβλακας θα έπρεπε να εκδώσει εντολή να κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις γιατί οι άνθρωποι απλά πάνε στις δουλειές τους.

  11. Τι ακριβώς έχει κάνει όλο το διάστημα της θητείας του για να βελτιώσει την ζωή των συμπολιτών του και να αποσοβήσει παρόμοια γεγονότα .Να θυμίσω τις περυσινές πλημύρες και τις καταστροφές στην περιοχή ή αυτές πριν δύο χρόνια.ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ Ε΄ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ

  12. Νούμερο μεγάλο γλύφει τον Κουλη όλη μέρα και βάζει πλάτη στους προδότες ουστ ξεφτίλα

  13. Γελοίος κοιλαράς για τα μπάζα! Περιουσίες χάνονται ο Δήμος απών και ο Μπέος να δίνει το σόου του για τα κανάλια!

  14. Έχει ο κόσμος την αγωνία του και ο μπεος βαράει κόκκινα στο γραφικομετρο.

Comments are closed.