«Να τελειώσει η δουλειά»! Η απόφαση Κένεντι, ο Τραμπ και τι λένε οι Ρώσοι

Κοινοποίηση:
epaselect epa11562392 Robert F. Kennedy Jr. (L) joins Republican presidential nominee Donald J. Trump at an election rally at the Desert Diamond Arena in Glendale, Arizona, USA, 23 August 2024. The US presidential election takes place on 05 November 2024. Kennedy announced earlier today that he is ending his campaign for the presidency and endorsing Republican presidential nominee Donald Trump.  EPA/ALLISON DINNER

Η κατάσταση στις ΗΠΑ θα κρίνει πολλά

Πληροφορίες από τις ΗΠΑ αναφέρουν πως η πλευρά του Robert F. Kennedy Jr., ο οποίος στηρίζει πλέον τον Ντόναλντ Τραμπ για την προεδρία των ΗΠΑ είναι αποφασισμένη να «τελειώσει την δουλειά», όπως προσπάθησαν ο θείος του JFK και ο πατέρας του RFK, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Με την κατάσταση στις ΗΠΑ ασχολούνται και ρωσικά ΜΜΕ, λέγοντας και γράφοντας πως οι εκλογές στις ΗΠΑ θα κρίνουν αν θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος!

Χαρακτηρίζουν τον Ρόμπερτ Κένεντι ως «ενοχλητικό αγκάθι» για τους διεθνιστές δημοκρατικούς, επειδή καταγγέλλει τις πρακτικές τους!

Αυτή η νοσταλγία των Αμερικανών για την οικογένεια Κένεντι και η μνήμη του θείου και του πατέρα του ως μαρτύρων που δολοφονήθηκαν, όπως αναφέρεται, από το κατεστημένο, είναι η εγγύηση της επιτυχίας του Robert Jr, σχολιάζουν οι Ρώσοι!

Ωστόσο, από μόνος του δεν μπορούσε να κάνει κάτι ουσιαστικό! Και τότε συνέβη αυτό που έπρεπε να συμβεί, όπως τονίζεται! Ο Κένεντι εξέφρασε την υποστήριξή του στον Τραμπ.

Η απόφαση Κένεντι χαρακτηρίζεται ως ένα σημαντικό μήνυμα: Η τελική αποστασιοποίηση από το Δημοκρατικό Κόμμα οδήγησε τον Ρόμπερτ Τζούνιορ να διατυπώσει πιο βαριές κατηγορίες κατα΄των διεθνιστών: «Το σημερινό Δημοκρατικό Κόμμα δεν θα είχε δικαιώσει τον πατέρα μου και τον θείο μου», λέει ο Κένεντι, ισχυριζόμενος πως επί Τζον και Ρόμπερτ Κένεντι οι Δημοκρατικοί ήταν το κόμμα των πολιτικών ελευθεριών και της ελευθερίας του λόγου, ενώ ήμερα είναι το κόμμα της λογοκρισίας, του lockdown και του ιατρικού εξαναγκασμού, υπογραμμίζεται στο ρωσικό ρεπορτάζ!

Αυτές οι εκλογές είναι μια πραγματική δοκιμασία για το αμερικανικό έθνος, σχολιάζεται, με το στρατόπεδο του Τραμπ να αποτελεί την μοναδική ελπίδα, ως «μοναδική εναλλακτική στην τρέλα».

Μετά τον Κένεντι, η πρώην βουλευτής των ΗΠΑ από το Δημοκρατικό Κόμμα, Τούλσι Γκάμπαρντ, δήλωσε επίσης την υποστήριξή της στον Τραμπ. Ήταν επίσης Δημοκρατική και θεωρούσε τον εαυτό της φιλελεύθερη, αν και της παλιάς σχολής, από την οποία το σημερινό Δημοκρατικό Κόμμα έχει απομακρυνθεί πολύ. Η Γκάμπαρντ αντιτάχθηκε από καιρό στους πολέμους και αποκάλεσε το σημερινό κατεστημένο του Δημοκρατικού Κόμματος «κλίκα πολεμοκάπηλων».

Στην ομιλία της σε μια συγκέντρωση στο Ντιτρόιτ όπου υποσχέθηκε την υποστήριξή της στον Τραμπ, η Γκάμπαρντ είπε πως «σε μια τόσο κρίσιμη ώρα για τον κόσμο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ πρέπει να φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη – και σε αντίθεση με τους τρελούς Δημοκρατικούς και νεοσυντηρητικούς, ο Τραμπ δεν έχει ξεκινήσει ούτε έναν πόλεμο γιατί πάντα βλέπει τον πόλεμο ως «τελευταίο και ακραίο μέτρο». Και τι θα μπορούσε να είναι πιο σημαντικό σε μια εποχή που οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι «πιο κοντά από ποτέ στον πυρηνικό πόλεμο».

Οι νηφάλιες φωνές στην μέση ενός τρελού σόου δίνουν αφορμή για ελπίδα, τονίζεται!

Θα τους ακούσουν όμως οι Αμερικανοί; Θα γίνει σαφές ότι η παραμονή στην εξουσία αυτών των Δημοκρατικών θα σημαίνει μόνο ένα πράγμα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια: έναν παγκόσμιο πόλεμο; Η Αμερική είναι διχασμένη. Δύο ασυμβίβαστοι στρατοί πηγαίνουν στο πεδίο της μάχης για μια αποφασιστική μάχη. Και αυτό το πεδίο μοιάζει όλο και περισσότερο με τον Αρμαγεδδώνα: Από την μια πλευρά, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν καθαρό μυαλό! Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν παράξενα πλάσματα που είναι πολύ πιο δύσκολο να αναγνωριστούν, καταλήγουν τα ρεπορτάζ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response