Νεκρά ψάρια: «Νέκρωσαν» οι Αλυκές Βόλου – Περιοχή «φάντασμα» και καταστηματάρχες σε απόγνωση

Κοινοποίηση:
psaria-1-1024x681

Ένα στρώμα από νεκρά ψάρια κατέκλυσε τον Παγασητικό… Οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές και πέραν της τεράστιας οικολογικής καταστροφής η τοπική κοινωνία βιώνει και μεγάλων διαστάσεων οικονομική ζημιά.

Στις Αλυκές, το παραθαλάσσιο παραθεριστικό κέντρο, σε απόσταση μόλις 5 χλμ. από το Βόλο, τις τελευταίες ημέρες, το τουριστικό προϊόν «πεθαίνει». Η δυσοσμία που αναδύεται στην περιοχή δεν επιτρέπουν στον κόσμο να απολαύσει το μπάνιο του ή τον καφέ του στην περιοχή. Οι τουρίστες, όπως αναμενόταν, έχει γυρίσει στο τουριστικό θέρετρο με τους καταστηματάρχες να βρίσκονται σε απόγνωση.

Από την πλαζ των Αλυκών έως και την Κυανή Ακτή παχύ στρώμα από νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν στις ακτές με συνεργεία του Δήμου να εργάζονται πυρετωδώς ωστόσο η ζημιά έχει ήδη γίνει.

Η δραματική κατάσταση που επικρατεί έχει πλήξει την ήδη μειωμένη επιβατική κίνηση από και προς το παραλιακό μέτωπο του Παγασητικού Κόλπου και ειδικά την περιοχή των Αλυκών. Στο πλαίσιο αυτό οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου προβαίνουν σε μειώσεις δρομολογίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response