Νεκρή από ασιτία γνωστή vegan influencer

Κοινοποίηση:
αρχείο λήψης (4)

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 40 ετών άφησε η γνωστή vegan influencer, Zhanna Samsonova.

Σύμφωνα με την New York Posto που επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον της, η influencer που προωθούσε τον βιγκανισμό και κυρίως την ωμοφαγία, πέθανε από ασιτία και εξάντληση.

 

Η Ρωσία influencer ζούσε στη Νοτιοανατολική Ασία και τα τελευταία 5 χρόνια είχε στραφεί στον βιγκανισμό. Ωστόσο, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η ίδια το τελευταίο διάστημα τρεφόταν μόνο με χυμούς, ωμά φρούτα και λαχανικά. Μάλιστα, υπήρχαν περίοδοι που ασκούσε «ξηρή νηστεία» χωρίς να τρώει ή να πίνει τίποτα για μέρες.

Από πλευράς της, η μητέρα της υποστηρίζει ότι η κόρη της πέθανε από «λοίμωξη που μοιάζει με χολέρα», η οποία επιδεινώθηκε από την «εξάντληση του οργανισμού από τη χορτοφαγική διατροφή», όπως είπε σε ρωσική εφημερίδα.

Μέχρι στιγμής η αιτία θανάτου της 40χρονης δεν έχει προσδιοριστεί, αφού δεν έχει γίνει ακόμα επαναπατρισμός της σορού της. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ” Δεν τρώω κρέας , γαλακτοκομικά , μαγειρευτό φαγητό κλπ. για να είμαι υγιής ….. Ζω με ωμά λαχανικά και χυμούς , ζυγίζω 20 κιλά μοιάζω με γριά 80 ετών αλλά είμαι υγιής ….. ΄΄ Κλώτσησα τον κουβά ΄΄ στα 40 μου από ασιτία αλλά τουλάχιστον πέθανα υγιής !!!!!!!! ” Η ΝΤΠ θα σας βάλει να φάτε μέχρι και σκατά για να είστε υγιής ζωντόβολα……………

  2. ΤΡΕΛΟ ΜΩΡΟ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ.

    1. Πριν ή μετά? Γιατί, αν σου αρέσουν οι σκελετοί, πρέπει να τρέξεις αμέσως στο νεκροταφείο όπου υπάρχει σε αφθονία το γούστο σου.

  3. Εντάξει η βίγκαν διατροφή;Αποτυχία σκέτη;Το απέδειξες;

  4. αυτές δεν τον παίρνουν καθόλου, τους κόβετε και η περίοδος και απενεργοποιούνται ως γυναίκες, απλά προωθούν νεοταξικές μαλακίες μέχρι να πεθάνουν από πείνα και εμβόλια

  5. …δεν πάει στα βουνά… όπως λέγαμε οι παλιοί… μια χαρά κοπέλα

  6. ΤΟ IQ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ

  7. Ας ετρωγε καμμια μπριτζολα να στανιαρει! Ημαρτον πια μ αυτους που πανε κοντρα στην ανθρωπινη φυση! Ταιστε και τα λιονταρια…χωριατικη σαλατα!

  8. ΟΤΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΨΟΦΑΝΕ ΕΝΑ – ΕΝΑ

Comments are closed.