(Νεότερο): Ομολόγησε ο ανιψιός τη δολοφονία της 62χρονης στα Ιωάννινα

Κοινοποίηση:
ioannina

Νεότερη ενημέρωση:

Ο ανηψιός της 62χρονης που βρέθηκε νεκρή με τραύμα από κυνηγετικό όπλο, είναι ο καθ’ ομολογίαν δράστης της ανθρωποκτονίας. Ο ανηψιός της γυναίκας, είχε αρχικά πει στους αστυνομικούς ότι την εντόπισε νεκρή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το epirusonline.gr, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε το έγκλημά του, λέγοντας πως σκότωσε την 62χρονη θεία του, το βράδυ της Τετάρτης, επειδή εκείνη τον προσέβαλε, θίγοντας τον ανδρισμό του και εκείνος πάνω στα νεύρα του, την πυροβόλησε θανάσιμα.

Αποτροπιασμός στα Ιωάννινα, όπου εντοπίστηκε νεκρή 62χρονη γυναίκα η οποία φέρει τραύματα από καραμπίνα στο σπίτι της στο χωριό Περίβλεπτος των Ιωαννίνων. 

Η γυναίκα φέρει τραύματα από κυνηγετικό όπλο και οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr την 62χρονη εντόπισε νεκρή ο ανιψιος της, το οποίο ενημέρωσε άμεσα τις αρχές. Μάλιστα ήταν το πρώτο άτομο που κλήθηκε για εξέταση στην ασφάλεια. Το θύμα δεν ήταν παντρεμένη και εξετάζουν το ενδεχόμενο ο δράστης της δολοφονίας της να ήταν κάποιο φιλικό της πρόσωπο, ενώ διερευνάται το ενδεχόμενο να μπαινόβγαινε στο σπίτι κάποια οικιακή βοηθός.

Στο σημείο έχει φτάσει ιατροδικαστής προκειμένου να γίνει η απαραίτητη αυτοψία καθώς και ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εύχομαι καθίκι του κερατά να έχεις ψόφο όλοι κομπλεξικοί σε αυτήν την χώρα σιχτηρια

Comments are closed.