Νεκρός μετά από τροχαίο ο νεαρός ποδοσφαιριστής Χάρης Πάστρας

Κοινοποίηση:
pastras-1024x669

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 21 ετών άφησε την Κυριακή (11/8) ο Χάρης Πάστρας, σε τροχαίο που σημειώθηκε έξω από το Δίστομο Βοιωτίας, στο δρόμο μεταξύ Διστόμου- Στειρίου Βοιωτίας. Ο ποδοσφαιριστής είχε περάσει και από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 7 Μαΐου 2003) έχασε, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, ήταν συνοδηγός ΙΧ  που εξετράπη της πορείας του και σκοτώθηκε ακαριαία. Ο συνομήλικος οδηγός είναι βαριά τραυματισμένος στο ΚΑΤ. Προανάκριση διεξάγει το ΑΤ Διστόμου.

Ο Χ. Πάστρας γεννήθηκε στο Στείρι ( ο πατέρας του από Στείρι, η μητέρα του από Δίστομο.)  Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ομαδα των  τζούνιορ του Αμβρυσσέα Διστόμου ( Α’ Κατηγορία Βοιωτίας, και Γ’ Εθνικη) και πριν ενταχθεί στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού (εσωτερικός), ήταν στην σχολη Olympiko Λιβαδειάς.
Ο Πάστρας αγωνιζόταν ως αμυντικός, έπαιξε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού (U17 και U19) τις σεζόν 2020/21 και 2021/22 και στη συνέχεια πέρασε από Μαρκό και Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Είχε μία συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας U17.

Ανακοίνωση της ομάδας στην οποία ο Χάρης Πάστρας ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα:

“Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ Διστόμου εκφράζει τα βαθειά του συλλυπητήρια και συμμετέχει στο βαρύ πένθος της οικογένειας του 21χρονου συνδημότη μας Χάρη Πάστρα που σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν το ΙΧ που επέβαινε ως συνοδηγός βγήκε εκτός του δρόμου Διστόμου -Στειρίου που ήταν και η γενέτειρά του. Ο Χάρης Πάστρας, που από μικρός ξεχώριζε για το ταλέντο του, ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ομάδα Παίδων του Αμβρυσσέα Διστόμου πριν προχωρήσει την καριέρα του στο Olympiko Λιβαδειάς και εν συνεχεία στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού ΣΦΠ (U 17 και U19 ) και στην Εθνικη Ελλάδας Νέων (U-17). Χάρη, που πάντα νοιαζόσουν για τον Αμβρυσσέα, ζεις στις καρδιές μας οπως όλου του φιλάθλου κόσμου της πατρίδας μας. Το Δ. Σ.του Π.Ο. Αμβρυσσέα Διστόμου F.C”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: