«Νεοναζί δολοφόνος»! Άστραψε και βρόντηξε η Ζαχάροβα για το σχέδιο Ζελένσκι

Κοινοποίηση:
Zaxarova-in-press

Ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι ωθεί το ΝΑΤΟ σε άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία μόνο με το «σχέδιο νίκης» του και επιμένει στην άδεια να επιτεθεί σε ρωσικό έδαφος, σχολίασε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα σε ενημέρωση την Τετάρτη!

«Αυτό φυσικά δεν είναι καθόλου σχέδιο, είναι μια σειρά από ασυνάρτητα συνθήματα, είναι ματωμένος αφρός στα χείλη ενός νεοναζί δολοφόνου», είπε η Ζαχάροβα.

Ένα από τα σημεία του «σχεδίου», που ζητά την άμεση πρόσκληση της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, δεν είναι παρά «υστερία», συνέχισε η Ζαχάροβα και υπογράμμισε:

“Μπορώ να πω στον Ζελένσκι μόνο αν δεν το γνωρίζει. (…) Οι εταίροι του καθεστώτος του Κιέβου έχουν ήδη δείξει πώς βλέπουν την Ουκρανία στην αρχιτεκτονική ασφαλείας: βλέπουν την Ουκρανία και επίσης Ουκρανούς πολίτες στον τάφο.”

Στον βαθμό που το σχέδιο του Ζελένσκι περιλαμβάνει επιθέσεις σε στόχους σε ρωσικό έδαφος, η Ζαχάροβα βλέπει τον κίνδυνο μιας άμεσης αντιπαράθεσης μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ:

“Πώς θέλει να το πετύχει αυτό; Αυτό που λέει είναι γελοίο: θέλει να βλάψει τη ρωσική αεροπορία μαζί με εταίρους. Δηλαδή, ωθεί τα μέλη του ΝΑΤΟ σε άμεση σύγκρουση με την χώρα μας και για άλλη μια φορά επιμένει στην άδεια χρήσης μεγάλης εμβέλειας όπλα στο ρωσικό έδαφος».

Οι συντάκτες του σχεδίου το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά, είπε η Ζαχάροβα, ειδικά από την στιγμή που η Ρωσία είχε ξεκαθαρίσει στη Δύση αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες ότι θα θεωρούσε ως πράξη πολέμου επιθέσεις με ρουκέτες και βαλλιστικούς πυραύλους στην «παλιά» εθνική της επικράτεια από την χώρα που κατασκευάστηκαν τα όπλα αυτά. Το σχέδιο του Ζελένσκι δεν ήταν ένα «σχέδιο νίκης», αλλά ένα σχέδιο για την ουκρανική συμφορά, είπε η εκπρόσωπος στο τέλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. τα εχει παιξει τελειως ο τουρκοπουτιν, κατηγορει αλλους γι αυτο που ειναι ο ιδιος:))

  2. Και παρέα του ο Μητσοτάκης και η βουλή των πολιτικών, προδοτων.
    .

  3. ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΚΥΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΒΑ ΕΙ ΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΗ ΝΑΝΤΕΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΒΛ ΑΚΟ Ν.Δ ΤΟ ΒΛΑΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΑΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΛΗΚΡΗΝΩ Σ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΩΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΤΟΥ Σ ΕΧΩ ΨΗΦΗΣΗ ΠΟΤΕ

  4. Θεος συγχωρες τα πεθαμενα σου κα Ζαχαροβα! Η γοβα δειχνει απληστη και θαχει κακο τελος!

Leave a Response