Νεφέλη Ορφανού: «Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική. Ένα παιδί πρέπει να έχει μητέρα και πατέρα, μια κανονική οικογένεια»

Κοινοποίηση:
Nefeli-Orfanou

Η Νεφέλη Ορφανού μίλησε στην εκπομπή«MEGA Καλημέρα» σχολιάζοντας τις ομόφυλες σχέσεις, το κίνημα του Metoo αλλά και τις εξελίξεις στην υπόθεση Φιλιππίδη.

Τι θα πει σεξουαλική παρενόχληση;
«Δε δέχθηκα ποτέ ενοχλητική σεξουαλική παρενόχληση παρότι ήμουν και πολύ όμορφη. Αν θες, μπορείς να διαχειριστείς μια σεξουαλική παρενόχληση, είμαι κατηγορηματική σε αυτό. Ούτε #Metoo, ούτε ‘σουτού’. Θέλω; Φαίνεται από τα μαλλιά σου, τις κινήσεις σου. Τα θεωρώ αστεία αυτά που λέγονται, τι θα πει σεξουαλική παρενόχληση; Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά πήρα την καρέκλα και τον χτύπησα, ακόμα τρέχει».

«Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική»
Συνεχίζοντας να ρίχνει… «βόμβες», η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε την άποψή της για την ομοφυλοφιλία, την οποία χαρακτήρισε παραβατική, και τα ομόφυλα ζευγάρια, αναφερόμενη και στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεν ‘φταίει’ ο κ. Κασσελάκης, η ομοφυλοφιλία θεωρείται πολύ ‘στρέιτ’ πλέον. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Η τάση του να είναι ο άνδρας μαζί με τη γυναίκα είναι θέμα τεκνοποίησης, η φύση σε πηγαίνει για να τεκνοποιήσεις. Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν κατανοεί την ανάγκη ενός ομόφυλου ζευγαριού για τεκνοθεσία.

«Δεν μπορώ να πάρω θέση για τους ομοφυλοφίλους που αποκτούν παιδιά γιατί δεν το καταλαβαίνω αυτό. Ένα παιδί πρέπει να έχει μητέρα και πατέρα, μια κανονική οικογένεια, δεν το συζητάω αυτό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Παρακολούθησα την συνέντευξη της κ. Ορφανού και οι πανελίστες και οι παρουσιαστές έκαναν περίεργες γκριμάτσες, ειρωνικές και διαφωνούσαν όλοι μαζί της. Λέει ένας άνθρωπος το φυσικό, το σωστό, το υγιές και το λογικό και οι άλλοι πέφτουν πάνω του να τον κατασπαράξουν. Αυτά τα πρότυπα επιθυμούν να περάσουν τα Μ. Μ. Ε. Αυτά τα δύσμοιρα παιδάκια τα ρώτησε κανείς αν θέλουν να υιοθετηθούν από ομοφυλόφιλους? Τί τα θέλουν τα παιδιά? Να τα βιάσουν? Αφού είναι ευτυχισμένοι, να ζήσουν μόνοι τους…. Τον μεγάλο έρωτά τους….. 10 ημέρες ΠΟΥΤΙΝ και θα σας πω εγώ που θα πάνε όλοι οι ομοφυλόφιλοι .. Όξω βρωμόπουστες και μπινέδες. Όποιος συμμερίζεται και καταλαβαίνει τους ομοφιλόφιλους είναι και ο ίδιος… Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να δώσω κάποια άλλη εξήγηση…

    1. Κατά πρώτον τα περισσότερα υιοθετημένα παιδάκια που τώρα είναι τόσο όμορφα και αθώα στο μέλλον ψυχολογικά προβλήματα. Ποια είναι η μητέρα μου? Γιατί με έδωσε? Θα ψάξω να την βρω. Αν είναι από παρένθετη μητέρα θα είναι ακόμη χειρότερα διότι ποτέ δεν θα έχουν μητέρα. Αυτή απλώς νοικιάζει την κοιλιά της για 9 μήνες και αμέσως μετά της παίρνουν το μωρό όπως κάνανε με τις Γεωργιανές στην Κρήτη. Κατά δεύτερον, τι θα δουν τα ματάκια αυτού του παιδιού με τους ομοφυλόφιλους μπαμπάδες ή μαμάδες στο σπίτι? Δυό άντρες να φιλιώνται στο κρεβάτι μεταξύ άλλων? Άλλους φίλους τους ομοφυλόφιλους, πάρτυ, τρανσέξουαλς, ναρκωτικά, αλκοόλ? Μίσος προς τις γυναίκες? Αν είναι αγόρια ποιό θα είναι το πρότυπο τους? Το ίδιο και με τα κορίτσια, κλπ.

  2. Εαν δεν κάνω λάθος τρείς κύριες τού Κοινοβουλίου ψηφισαν στο παρελθόν υπέρ της υιοθεσίας απο Ομοφυλοφιλα ζευγαρια . Ολγα, Ντόρα καί…. δεν θυμάμαι τήν 3η.

  3. ΠΕΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

    1. Προσπαθείς να την μειώσεις γιατί λέει την αλήθεια. Η γνωστή τακτική σας.

  4. ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΙΑ είναι κυρία Νεφέλη … ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΙΑ-ΒΟΘΡΟΣ.. όχι απλά παράβαση … όχι απλά “κουσούρι”

  5. Εγκληματικη τυχον απόφαση υιοθεσίας παιδιών απο ομοφυλοφιλα ζευγάρια. Τα παιδάκια θά υποφέρουν σε όλη τους την παιδικη ηλικία απο bulying. Η Πολιτεια οφείλει να προστατεύσει τα δικαιώματα τους αυτεπαγγελτως όταν άλλοι αποφασίζουν γιά αυτά, πού δέν εχουν τήν δυνατότητα να εκφράσουν τήν επιθυμία τους .

  6. ΙΝΕΞΟΥΙΜ μήν μου πεις ό,τι Είχες τόν πατέρα μου Καθηγητη Εγκληματολογιας ! Αρχικά ονόματός του : Ι.Κ.Π. Το πληρες όνομα φέρει η οδός πού είναι η 2η παράλληλη της Συγγρού , εκεί που ήταν και το βιβλιοπωλειο Σακκουλα. Τώρα μπαρακια !

  7. Ρε σεις για να σοβαρευτούμε πολύ όχι λίγο γιατί γίνεται θέμα πλέον το αυτονόητο που είπε η κυρία και που ξέρουμε όλοι. Δύο πράγματα αν έκαναν οι περισσότεροι Έλληνες,πρώτον να κλείσουν την τηλεόραση και δεύτερον να φεύγουν βρίζοντας τον όποιο ηλίθιο. Εγώ 14 χρόνια έχω να δω τηλεόραση, άλλωστε εύκολα ενημερώνεται όποιος θέλει απ’το διαδίκτυο και κυρίως μπορεί να φιλτράρει την είδηση. Όσο για την ηλιθιότητα κάποιων κυρίως βολεμένων, οπαδών, στόκων δεν υπάρχει λόγος συζήτησης γιατί πολύ απλά ο ηλίθιος είναι ανίκητος. Άντε πια με τους μοντέρνους δήθεν και ψεύτες που στα λόγια το παίζουν προχωρημένοι και στα έργα κότες. Λέω σε έναν αφού θέλεις τους λαθρομετανάστες και υποστηρίζεις, πάρε έναν σπίτι σου. Ε όχι και αυτό,μου απάντησε. Σε άλλον λέω πήγαινε σπίτι και προσφώνησε τον πατέρα σου, ο πατέρας μηχανικός αυτοκινήτων γομάρι, γονέα α’ καλησπέρα. Όχι μου λέει θα με σκίσει. Άρα μη δίνετε βάση στους ηλίθιους η συγκυρία τους αποθρασύνει όταν γυρίσει ο τροχός θα τρέχουν να κρυφτούν. Μην τσιμπατε δεν θα μας πείσουν ότι κανονικότητα είναι το παράλογο,το ανώμαλο.

  8. Στο τρίτο έτος το1973 στην Πάντειο στο μάθημα της Εγκληματολογιας στο κεφάλαιο ψυχικές ανωμαλίες μεταξύ της παιδεραστιας του
    σαδισμού,του μαζοχι,σου,του ηδονοβλεψία,του νεκροφιλου,της αιμομεικτιας ήταν και της ομοφυλοφιλίας.Τι άλλαξε στα πενήντα χρόνια;

    1. Μαλιστα .. Αρα με βαση προχειρους υπολογισμους εισαι κοντα στα 70 .. μμ .. παντα ειχα αυτην την απορία για το ποιες ηλικιες γραφουν εδω μεσα και λενε αυτα που λενε ..Τι σλλσξε στα 50 χρονια ? Τα παντα ..

    2. Αυτά φίλε μου δεν αλλάζουν ποτέ υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν στους ανθρώπους πάντα. Η διαφορά είναι ως προς την αντιμετώπιση κάποιων, ως προς την τιμωρία άλλων και ως προς την αποδοχή ως κανονικότητας που πάνε να μας πείσουν τη σημερινή εποχή. Ανώμαλοι υπάρχουν παντού και πάντα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι υπόλοιποι είμαστε λάθος.

    3. Έπεσε πολύ χρήμα και κλείσανε στόματα. ¨Οποιος μιλάει χάνει την δουλειά του. ¨Ολοι αυτοί είναι άθεοι. Φιλαράκια του Σταχτοκασελομπουτάκη.

  9. Τώρα θα βγούν όλες οι κραγμένες και θα της σούρουν ότι είναι ομοφοβική, ρατσίστρια κ.α. και στο τέλος θα μας κάνουν να ξεχάσουμε και το φυσιολογικό που έπλασε ο Θεός. Αρρεν και Θήλυ αυξάνεστε και πληθύνεστε είπε.
    Όχι άρρεν και άρρεν και θήλυ και θήλυ και να υιοθετήσετε παιδιά. Ελεος με όλους τους άρρωστους που κατευθύνονται από συγκεκριμένα κέντρα και προσπαθούν να μας επιβάλλουν την αρρώστια τους.
    Ουστ! Έξω από αυτή την ευλογημένη Χώρα όλοι οι ανώμαλοι!!!!!

    1. Κι όμως η ομοφυλοφιλία υπάρχει και στο ζωικό βασίλειο και είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο. Αλλά όπως και στον άνθρωπο έτσι και στα ζώα είναι μειοψηφία το ομοφυλοφιλικό στοιχείο.

    2. Αν το πάμε με βάση τη θρησκεία, τότε η θρησκεία δεν είναι φυσιολογική διότι ενοχοποιεί βιολογικές ανάγκες του ανθρώπινου όπως το σεξ (το αποδέχεται μόνο με σκοπό την τεκνοποίηση και μόνο εφόσον έχει γίνει θρησκευτικός γάμος) και την αυτοικανοποίηση.

  10. Μπραβο στην Κα Ορφανου που μας υπενθυμησε τα αυτονοητα.Ευτυχως,υπαρχουν ακομα ανθρωποι με ορθη σκεψη,πυξιδα για μια κοινωνια που εχει χαθει στην πολιτικη ορθοτητα.

Comments are closed.