Νικάμε! Ξιφολόγχη, τάνκς και ντου στην πεδιάδα της Αδριανούπολης. Τώρα εισβολή στην Τουρκία. Ανάκτηση χαμένων εδαφών. Λαός- Στρατός- ΕΛΑΣ μια γροθιά. Σφαίρες και εκδίκηση εις το όνομα της Ιστορίας και του Έθνους των Ελλήνων

Κοινοποίηση:
1_ergasia.indd

banner H ellada se polemo

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τρίτης, 3-3-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας αυτοχρηματοδοτούμενης  ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν κι έσπασε το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια. Με κόστος αλλά πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή και οι βρωμιάρηδες του συστήματος.

Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

-Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες

@@@υποσημείωση

teaser3-3

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση επίπλαστων κυκλοφοριών σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

32_sport deftera.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Στην ανδριανουπολη θα μπουμε σιγουρα,αλλα για ψωνια που ειναι πιο ευκολο.

  2. ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΝΗΣΙ .

  3. Αεεεεερα βρωμότουρκοι !!!!!!!!!!!!!!
    Είμαι στο τραινο για Έβρο …όλοι να βοηθήσουμε στα συνορα… κανενας μουσουλμάνος να μην περάσει!!!!!!!!!!!!!

  4. Δεν καταλαβαίνεται ότι με τέτοια πρωτοσέλιδα γελάνε και τα τσιμέντα; Πόσο πιο γελοίοι πια;

    1. ξερεις εσυ να υπαρχει ιχνος σοβαροτητας στους χουνταιους?….

  5. Η Έλενα Ακρίτα από τα πιο άθλια υποκείμενα της ελληνικής κοινωνίας. Κομμουνίστρια του Π.Ψυχικού…
    Άν και ο δόλιος ΔΟΛ μετετράπει σε ΔΟΜ, αυτή συνεχίζει τον διαβρωτικό ρόλο της με τις αντεθνικές τοποθετήσεις της.
    Είναι χειρότερη από την μητέρα της Σύλβα το γένος Γιαβάσογλου. Είχε συλληφθεί αρχές το ΄68 ως μέλος της οργανώσεως ΠΑΜ, που είχε ιδρύσει το τότε ενιαίο ΚΚΕ. Δυστυχώς το εθνικό επαναστατικό καθεστώς δεν τους τουφέκισε, με αποτέλεμα να συμμετάσχουν μεταπολιτευτικώς στην καταστροφή της Ελλάδος.

    1. Μεγαλε;;; την εχεις φακελωμενη κανονικα εεε;;; ασφαλιτης εισαι;;

      1. Όλα αυτά είναι γνωστά και δημοσιευμένα. Ο παππούς της Γιαβάσογλου ήταν πρόεδρος των πλεκτοβιομηχάνων. Πολιτευόμενως προπολεμικώς με το κόμμα των Φιλελευθέρων και μεταπολεμικώς του Ελληνικού Συναγερμού του στρατάρχου Παπάγου.
        Ο πατέρας της ο Λουκής Ακρίτας, εκδότης με πιο γνωστή έκδοση του ο Κόσμος των Ζώων. Το 1964 εδιορίσθη υφυπουργός Εθνικής Παιδείας. Τότε προσπάθησε να εισάγει την «δημοτική» μέσω του Παπανούτσου. Ο Γεώργιος Παπανδρέου,κατέχωντας το χαρτοφυλάκιο του υπουργού Εθνικής Παιδείας, εδήλωσε ότι μόνον η Καθαρεύουσα μπορεί να είναι η επίσημος γλώσσα του κράτους και της παιδείας.

  6. Βαξεβάνης κ Ευαγγελάτος από τα μεγάλα κομμουνιστικά καθάρματα της δημοσιγραφίας. Πλούτισαν ως κομμουνισταί της δημοσιογραφίας, κι΄αυτό τα λέει όλα. Προδότες ελέγχουν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα γι΄αυτό επιλέγουν κομμουνιστές για να κάνουν τη βρωμοδουλειά.
    Βαξεβάνης δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη το 1988 ως κνίτης. Ευαγγελάτος ξεκινά ως κνίτης το 1986, εκτός από τονπαράνομο ρ/σ 9,84 του Έβερτ άρχισε να εργάζεται στην ΠΡΩΤΗ, απογευτινή έκδοση των δύο ΚΚΕ του Φλωράκη και του Κύρκου με φερόμενο εκδότη τον διαβόητο πλέον Χρ.Καλογρίτσα. Μαζί άρχισαν δημοσιογραφία οι κνίτες της εποχής Σταύρος Θεοδωράκης, Τάσος Τέλλογλου, Ελένη Καλογεροπούλου, Ιωάννα Μάνδρου, ο τροτσκιστής της ΟΣΕ Σταύρος Λυγερός και πολλά άλλα αποβράσματα, που τα τρώμε στην μάπα μέχρι σήμερα.

  7. Γιατί είναι απέναντι Μακρόν και Κόντε; Έχουν πάρει τέτοια θέση;

Comments are closed.