ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 8ΧΡΟΝΟΥ – ΑΛΛΑ ΕΠΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΕΠΤΟΚΟΚΚΟ

Κοινοποίηση:
nosokomeio

Επτά παιδιά βρέθηκαν, μέχρι στιγμής, θετικά στον στρεπτόκοκκο Α στη Νάουσα, τα περισσότερα από την τάξη του επτάχρονου που κατέληξε τη περασμένη Δευτέρα. Τους χορηγήθηκε αντιβίωση και πήγαν σπίτι τους, καθώς κάποια δεν έχουν καθόλου συμπτώματα και κάποια απλώς ήπια, σύμφωνα μετον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο.

Μάλιστα, οι τρεις είναι από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ). Έως τώρα, στο νοσοκομείο της Νάουσας έχουν προσέλθει 21 παιδιά και έκαναν το τεστ για στρεπτόκοκκο (Strep Test).

Εντωμεταξύ, στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένα 9χρονο παιδί, συγγενής του 7χρονου, το οποίο διεκομίσθη από τη Νάουσα με ασθενοφόρο.

Το αγόρι, σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι θετικό στον στρεπτόκοκκο αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Με αυτους που μαζεψαν θα δουμε πολλες ασθενειες να βγαινουν στην επιφανεια.

  2. Ρε που μπλεξαμε …. Δεν ειναι ετσι οπως το λες οτι οποιος εχει αμυγδαλιτιδα ειναι στρεπτοκοκος.Εγω οταν πηγα νοσοκομειο πριν χρονια με αμυγδαλιτιδα που ηταν μες τοπυον φοβηθηκαν για τον ιο αυτον αλλα δεν τον ειχα .Αρα δεν στεκει αυτο πουλες για μενα.

  3. Οι στρεπτόκοκκοι αναπαρράγωνται λόγω της υγρασίας. Αρα λογικά η λοίμωξη προήλθε από την ολοήμερη μασκοφορία που επέβαλαν στα παιδιά λόγω COVID , ακόμα και στα διαλλείματα που έτρεχαν,
    οι καλοθελητές γιατροί μας. Στο εξωτερικό όμως κάποιοι άλλοι γιατροί(επιστήμονες) είχαν σωστά αντιδράσει. Κάτι περισσότερα γνώριζαν αυτοί.

  4. το πρώτο ερώτημα είναι αν έχουν κάνει εμβόλιο 💉 αν ναι μην ψάχνουν πολύ .
    εννοείται ότι θα έχουμε τα ίδια με τον κορονοιο μετά της ψεύτικες εκλογές ,με την μόνη διαφορά ότι αυτή την φορά θα είναι πολύ χειρότερα από ότι ήταν .
    μην ξεχνάμε τα ψεκασματα που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα ,έχει γεμίσει ο ουρανός γραμμές .εννοείται ότι αυτά τα καθάρματα θα έχουν κάποιο αντίδοτο σε στιλ χάπια

  5. Kατι ετοιμαζουν παλι με το στρεπτόκοκκο.Και ο Λαμπρος Κωσταντάρας jr νοσησε

    1. ναι, ειναι η νεα σιωνιστικη συνωμοσια. Και αλλαξε το ονομα σου, απο “αηδιασμενος” σε “αηδιαστικος”

  6. πιθανο να προκειται για ενα ακομη κατασκευασμενο σε εργαστηρια ιο που κατασκευαστηκε για να μειωσει τον πληθυσμο…………

  7. Καλώς τα δεχθήκαμε!!!! Φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα με τόσους λάθρο σε Αθήνα και άλλες περιοχές….Θα ψοφάμε σαν τα κοτοπούλια!!!

  8. Όποιο παιδί κι αν εξετάσεις με αμυγδαλίτιδα ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΕΠΤΟΚΟΚΚΟΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ.
    Αν δεν δωσεις αντιβιωση φυσικά και θα έχει το καθε παιδί πρόβλημα. Δεν είναι ούτε πρωτόγνωρο, ούτε ασύνηθες, ούτε ένδειξη καμιας περίφημης ψευτοπανδημίας.
    Αν παραμεληθεί ο ασθενής για ημερες με στρεπτοκοκκική λοίμωξη ή το παιδί είναι ανοσοκατασταλμενο, τότε και μόνον τότε υπάρχει πρόβλημα.
    Ολοι ζουμε μαζί με στρεπτόκοκκους που ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΖΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ.
    Να ηρεμησουμε λίγο.
    Αν ψηνόταν το παιδί καμιά εβδομάδα ή δέκα μέρες, πριν αποφασισει ο προφέσορας να δώσει μια απλή πενικιλλίνη ημισυνθετική, δεν φταίει ο στρέπτο, φταίει ο αλμπανης.

    1. Στείλε μας και μια κορνίζα το πτυχίο ιατρικής σου ρε γίγαντα. Ευσι για να το βλέπουμε και να το καμαρώνουμε.

Comments are closed.