Ντένζελ Ουάσινγκτον: Η έντονη συνομιλία του με φαν που περίμενε για αυτόγραφα – «Τι δεν καταλαβαίνεις;»

Κοινοποίηση:
denzel_wash

Έντονο εκνευρισμό φαίνεται να προκάλεσε στον Ντένζελ Ουάσινγκτον η συμπεριφορά ορισμένων φαν που τον περίμεναν έξω από ένα μουσείο στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να του ζητήσουν αυτόγραφα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έφτασε το βράδυ της Τετάρτης στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, όπου πραγματοποιούνταν μια εκδήλωση προς τιμήν του Σάμιουελ Τζάκσον.

Ο 69χρονος φωτογραφήθηκε με μια θαυμάστριά του, αντάλλαξε λίγες κουβέντες με γνωστούς του και άρχισε να κινείται προς την είσοδο του μουσείου, όταν ξαφνικά άλλαξε πορεία και γύρισε πίσω, στο σημείο όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένοι μερικοί φαν ζητώντας επίμονα αυτόγραφα.

 Εμφανώς εκνευρισμένος, ο σταρ απευθύνθηκε σε έναν από αυτούς, ο οποίος είχε πιθανόν φωνάξει κάτι που τον ενόχλησε ιδιαίτερα.

Αν και δεν ακούγονται καθαρά όλες οι ατάκες του έντονου διαλόγου που ακολουθεί, ο Ουάσινγκτον ξεκινάει να μιλάει στον άνδρα λέγοντας «Σε άκουσα. Λες ότι πρέπει να δείχνουμε αγάπη…» και κατόπιν αναφέρεται στο θέμα του σεβασμού.

«Σε σεβόμαστε ήδη» απαντάει ο φαν. «Είπα ότι θα τα πούμε όταν βγω έξω, τι δεν καταλαβαίνετε; Το ζήτημα είναι η έκφραση της αγάπης. Ή και όχι. Υπάρχει και άλλη οδός. Υπάρχουν δύο τρόποι να το κάνουμε», συμπληρώνει ο σταρ νευριασμένος προτού μπει τελικά στην εκδήλωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response