“Ντε φάκτο” αναγνώριση του Κοσόβου από την Ελλάδα;

Κοινοποίηση:
dendias-osmani

Στο Κόσοβο μεταβαίνει σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης, όπου αύριο θα έχει σειρά συναντήσεων με τοπικούς αξιωματούχους.

Οι συνομιλίες θα επικεντρωθούν στις προοπτικές διεύρυνσης των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων με το Κόσοβο στους τομείς της ενέργειας, των επενδύσεων, της καινοτομίας, του τουρισμού.

Αύριο, Τετάρτη 13 Απριλίου, ο κ. Φραγκογιάννης θα συναντηθεί με την αναπληρώτρια πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών και Διασποράς, Ντόνικα Γκερβάλα Σκαουάρτζ, καθώς και με τον υφυπουργό Εξωτερικών και Διασποράς, Κρεσνίκ Αχμέτι. Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση και με τον Κοσοβάρο πρωθυπουργό, Αλμπίν Κούρτι.

Η επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών θα ολοκληρωθεί με γεύμα εργασίας που θα παραθέσει ο Αχμέτι προς τιμή του κ. Φραγκογιάννη, παρουσία της υπουργού Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου, Ροζέτα Χαϊντάρι και της υπουργού Οικονομίας, Αρτάνε Ριζβανόλι.

ΑΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Θα ειναι πολυ μεγαλο λαθος, αν η Ελλαδα αναγνωρισει το Κοσοβο σαν ανεξαρτητο κρατος, διοτι υπαρχει η Κυπρος κομμενη στα δυο και οταν καποιες χωρες αναγνωρισουν το Ψευτοκρατος σαν ανεξαρτητο δεν θα μπορει να πει τιποτα!!!!!!! Και βεβαια ειναι και η Θρακη!!!!!! Το Κοσοβο ειναι εδαφος της Σερβιας που με την Βια το ΝΑΤΟ το απεσπασε!!!!!!! Μονο που τωρα ολοι οι αθλιοι υποκριτες της ΕΕ χυνουν κροκοδειλια δακρυα για την Ουκρανια, για την Κυπρο, αλλα λογια ν’ αγαπιομαστε!!!!!!! Αντε στον αγυριστο χαμενα κορμια!!!!!!

  2. …..ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΙΣΘΟΒΟΥΛΟΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ….ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!

Comments are closed.