Ντιέγκο Μαραντόνα: Στο «σφυρί» τα υπάρχοντά του – Τα παιδιά του «ξεπουλούν» βίλα αμάξια έως και σκαμπό

Κοινοποίηση:
maradona_god

Στο «σφυρί» βγαίνει η κληρονομιά του Ντιέγκο Μαραντόνα, πολυτελή αυτοκίνητα και 2 σπίτια του «Ντιεγκίτο» είναι μεταξύ των αντικειμένων που βγαίνουν σε δημοπρασία στις 19 Δεκεμβρίου στην Αργεντινή από τον οίκο Adrián Mercado Auctions, από τα παιδιά του.

Ένας δικαστής που επέβλεπε την περιουσία του Μαραντόνα έδωσε στα πέντε επιζώντα παιδιά του, Ντιέγκο, Τζιανίνα, Ντάλμα, Τζάνα και Ντιέγκο Φερνάντο, την άδεια να πουλήσουν τα πέντε αντικείμενα πολυτελείας, αλλά και κάποια λιγότερο ακριβά αντικείμενα, τρόπαια, μπάλες και ρούχα του αείμνηστου θρύλου, που για τους θαυμαστές του αποτελούν ανεκτίμητα στη Μαρ ντε Πλάτα επίσης βγαίνει στο σφυρί την Κυριακή και αναμένεται να πιάσει πάνω από 50.000 ευρώ.

Η μαύρη BMW 750i αναμένεται να πάει πάνω από 180.000 ευρώ, ενώ τα άλλα αμάξια, μαζί με μια BMW M4 θα ξεπεράσουν τα 130.000 ευρώ. Επίσης υπάρχουν συνολικά 87 αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν τα οποία ένα δικαστήριο έδωσε την άδεια στα παιδιά του να τα πουλήσουν.

Ανάμεσα στα αντικείμενα περιλαμβάνονται ένα ποδήλατο ασκήσεων κι ένας διάδρομος, μια πολυθρόνα, ένα σκαμπό και ένας πίνακας ζωγραφικής που απεικονίζει τον ίδιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: