Ντορέττα Παπαδημητρίου: Σταμάτησα ερωτική σκηνή – Ο συνάδελφος έκανε παραπάνω από όσα έλεγε το σενάριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
papadimitriou

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Κρατάς μυστικό», αποκάλυψε ποια ήταν εκείνη η ερωτική σκηνή οπού κατά τη διάρκεια του γυρίσματος έχασε την ψυχραιμία της κι έκανε χαμό στο πλατό.

«Δεν ήταν και πολύ επαγγελματίας ο συνάδελφος… Έκανε παραπάνω πράγματα από όσα έλεγε το σενάριο. Είχα σταματήσει φυσικά το γύρισμα και είχα κάνει θέμα. Σταματάς εκείνη την ώρα το γύρισμα κατευθείαν και κάνεις χαμό!

Εκεί, ναι, ήταν μια φορά που είχα χάσει την ψυχραιμία μου. Έπρεπε να συνεχίσουμε αλλά, εφόσον έγινε ένα ξεκαθάρισμα, έκανε ο καθένας τη δουλειά του έτσι όπως έπρεπε», είπε η ίδια μεταξύ άλλων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ντορετα θημασε μου ελεγες αχχχ μωρο μου οχι πολη βαθια ειμαι ερωτευμενη με αλλο παλιογαλοτσα της αθηνας

  2. Μήπως τελικά της άρεσε και γίνετε ολόκληρος ντόρος?

  3. σκηνοθέτης σε ηθοποιό …θα βάλεις το τσουτσούνι σου στην πίσω πόρτα της …ντορέττας…
    ηθοποιός …προσπαθεί προσπαθεί αλλά ειναι πολύ ανοιχτη η πίσω πόρτα ειναι κ απλυτη ..κ κολυμπάει πολύ …
    ηθοποιός …προσπαθεί στην κανονική πόρτα…αλλά κ εκεί πηγάδι απέραντο…
    τελικά της τον βάζει στο αυτί …και φωνάζει η ντορέττα μας..

  4. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΝΕΛΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΤΟΝ ΕΧΩΣΕ. ΕΚΕΙ ΑΥΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΤΗΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?

  5. Η Ελλάδα έχει πάρει φωτιά και καιγετε και όλη μας η έννοια είναι τι έκανε η Ντορετα έλεος!!!!!!!!!!

  6. Κυρία ντορέττα μου λυπάμαι που το λέω αλλά και εγώ αν ήμουν συμπρωταγωνιστής σου δεν θα έμενα σε αυτά που λέει το σενάριο (ερωτική σκηνή χωρίς προσθήκη φαντασίας δεν γίνεται).

  7. Ποιός ”τη βρήκε” μ’ αυτό το σκυλόψαρο στη μούρη;

  8. Κομμένη… Δίκιο έχει. Ό,τι λέει το σενάριο, τέλος. Ο σκηνοθέτης είπε να χ/σει έξω και αυτός ο ατάλαντος πήγε να της το κάνει μέσα της κυρίας. Τι το περάσαμε εδώ; Τσόντα; Αμέρικαν μπαρ; Τέχνη κάνουμε, όχι ό,τι να ‘ναι.

  9. Ωωω ωραια επαγγέλματα.. Ρε αντε να πιάσετε καμία αληθινή δουλειά να δεις πως βγαίνει το 5αευρω και μετά κάνεις την δύσκολη..

  10. -Ηθοποιός:… αχ!!! ντορέττα τι σου κάνω μωρό μου;
    -Ντορέτα: …Τι κάνεις εκεί; …τι το βάζεις εκεί; όχι το αγγούρι, είπαμε δεν θα το χώσεις…σταμάτα…αχχ!!! βαααχχχχ!!!!! μμμμμμ!!!! όχι!!!! όχι….!!!! …εεεεεε!!!! …βγες γρήγορα από εκεί!!!!
    -Ηθοποιός: …τώρα τελείωνω!!!!!
    Ντορέττα: ……σταματήστε το γύρισμαααα!!!!

Comments are closed.