Ντούγκιν: Η δολοφονία της κόρης μου ήταν τρομοκρατική ενέργεια

Κοινοποίηση:
invest

Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν, μια μέρα μετά τον θάνατο της κόρης του μιλά για «τρομοκρατική ενέργεια του ουκρανικού ναζιστικού καθεστώτος» ενώ προσθέτει ότι η Ντάρια Ντουγκίνα «δολοφονήθηκε βάναυσα μπροστά μου». «Ήταν μία όμορφη ορθόδοξη γυναίκα, πατριώτισσα, πολεμική ρεπόρτερ, ειδική αναλύτρια στην κεντρική τηλεόραση και φιλόσοφος», συμπληρώνει ο Ντούγκιν.

«Χρειαζόμαστε μόνο τη νίκη μας. Η κόρη μου θυσίασε τη ζωή της. Γι’ αυτό σας παρακαλώ, να την πετύχετε», λέει απευθυνόμενος στους Ρώσους που πολεμούν στην Ουκρανία.

Νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας η Μόσχα κατηγόρησε τις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες για τον θάνατο της Ντούγκινα, σύμφωνα με το Interfax.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) εξιχνίασε τη δολοφονία της δημοσιογράφου, όπως ανέφερε το Κέντρο Δημοσίων Σχέσεων της υπηρεσίας.

«Διαπιστώθηκε ότι το έγκλημα προετοιμάστηκε και διαπράχθηκε από τις ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες. Ο δράστης είναι πολίτης της Ουκρανίας και ονομαζεται Vovk Natalya Pavlovna, γεννημένη το 1979», αναφέρει η ανακοίνωση. Τις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας κατηγορεί η Ρωσία για τη δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα, κόρης στενού συμμάχου του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με το Interfax.

«Διαπιστώθηκε ότι το έγκλημα προετοιμάστηκε και διαπράχθηκε από τις ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες. Ο δράστης είναι πολίτης της Ουκρανίας και ονομαζεται Vovk Natalya Pavlovna, γεννημένη το 1979», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Να την συλλαβουν και μα την θανατωσουν με τον ιδιο τροπο που επραξε συτη η καθικω ..Πρωτα βεβαια θα δεχτει τις ευγενικες φροντιδες των ειδικων …

Comments are closed.