Ντράφι: Διάρρηξη σε απευθείας μετάδοση το βράδυ του Σαββάτου – Οι γείτονες έτρεψαν σε φυγή τους κλέφτες

Κοινοποίηση:
drafi

Το ρολόι έδειχνε 21.45 το βράδυ του Σαββάτου 3 Αυγούστου, όταν οι κάμερες συμπολίτη μας, κατοίκου της οδού Θρακών, στο Ντράφι, έδειχναν επίδοξο διαρρήκτη – τον οποίο βλέπετε στην φωτογραφία – να έχει μπει στον κήπο της μονοκατοικίας. Οι ιδιοκτήτες όμως, που για καλή τους τύχη ήταν μέσα στην οικία τους, ειδοποίησαν αμέσως τον πιο κοντινό τους γείτονα, την αστυνομία, αλλά ταυτόχρονα την ομάδα alarm του Ντραφίου, αλλά και προσωπικά στο τηλέφωνο, τον διαχειριστή των ομάδων viber κατοίκων Πικερμίου, τον Κώστα Κανελλόπουλο, ο οποίος έσπευσε μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο.

Ο γείτονας κινήθηκε αστραπιαία, ρίχνοντας φακούς και φωνάζοντας. Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν τρία περιπολικά της ΕΛΑΣ, τρεις μηχανές ΔΙΑΣ, ένα αυτοκίνητο από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας αλλά και πολλοί κάτοικοι της γύρω περιοχής. Η κινητοποίηση ήταν τόσο άμεση, και τόσο αποτελεσματική, όπου οι τρεις επίδοξοι διαρρήκτες ετράπησαν σε φυγή, αφού πρώτα είχαν προλάβει και είχαν κόψει το καλώδιο του ΟΤΕ του σπιτιού, με σκοπό να εισέλθουν άμεσα.
Την περασμένη Πέμπτη είχε γίνει άλλη μια απόπειρα διάρρηξης σε άλλη μονοκατοικία στην ίδια οδό, περίπου την ίδια ώρα (9 το βράδυ). Το περίεργο στην οδό αυτή (Θρακών), η οποία βρίσκεται στα σύνορα του δήμου μας με την Παλλήνη, είναι ότι η πρόσβαση είναι πολύ δύσκολη λόγω των έργων που εκτελούνται για την αποχέτευση, και είναι απορίας άξιον γιατί την έχουν στοχοποιήσει οι διαρρήκτες.

Το σημαντικό στην υπόθεση αυτή είναι οτι πλέον οι κάτοικοι στο ορεινό Πικέρμι έχουν οργανωθεί, και εποπτεύουν συνεχώς την περιοχή, που τα τελευταία χρόνια έχει μπει στο στόχαστρο των κάθε είδους εγκληματιών. Αυτό ας το έχουν υπόψιν τους αυτοί που θα σκεφθούν να την επισκεφθούν ξανά, με δόλιους σκοπούς.

Πηγή: rpn.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πληρώνουμε ένα σκασμό φόρους για να αστυνομεύουμε μόνοι μας τις γειτονιές μας, με εθελοντές, γείτονες κι ένα σωρό άσχετους!

  2. Ολοι αυτοί που ζούνε σε αυτές τις περιοχές δεν είναι μπουμπούκια και γι αυτό αυτοί που ζούνε εκεί γίνονται στόχος. Ο νοών νοείτω

Comments are closed.