Ντροπή σου Γιάννη Μπέζο: Οργή για τον ηθοποιό!

Κοινοποίηση:
BEZOS

Θα τους προβοκάρω όλους, γιατί το παιχνίδι θα το ορίζω εγώ»!Ο ηθοποιός εξήγησε σε ποιους αναφερόταν όταν έλεγε στις κάμερες ότι δεν απαντά σε αγράμματους.

 

Πριν μερικές ημέρες ο Γιάννης Μπέζος με αφορμή μια ερώτηση που του τέθηκε από ρεπόρτερ γνωστής εκπομπής δήλωσε εκνευρισμένος στην κάμερα ότι δεν απαντά σε αγράμματους. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει για το θεατρικό έργο που πρωταγωνιστεί η κόρη του και για τα σχόλια που ακούγονται ότι η παράσταση δεν είναι καλή.

«Έχει γίνει ντόρος τώρα τελευταία για μία παράσταση στην οποία παιζόταν από πέρυσι και συνεχίζεται για κάποιες παραστάσεις ακόμα στο Εθνικό «Τυραννόσαυροι Rex» με την υπογραφή της Λένας Κιτσοπούλου και έχουν γραφτεί σχόλια ότι η παράσταση δεν είναι καλή… θεωρείτε ότι τα σχόλια αυτά μπορεί να είναι επειδή παίζει και η κόρη σας; Δεν έχουν καταλάβει την παράσταση;»! «Δεν απαντώ στους αγράμματους» ήταν η απάντηση του Γιάννη Μπέζου με την ενόχληση του να είναι εμφανέστατη.

Για αυτήν του τη δήλωση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και χαρακτήρισε τα όσα γράφονται για εκείνον «ελεεινά και τρισάθλια» και ξεκαθάρισε πώς δεν αναφερόταν στον δημοσιογράφο που του έκανε τη συγκεκριμένη ερώτηση.

«Δεν απευθύνθηκα στον δημοσιογράφο, αλλά δεν συνομιλώ με ανθρώπους που δεν εκτιμώ. Μου είναι αδιάφοροι και ανύπαρκτοι οι άνθρωποι που δεν εκτιμώ. Δεν μπορώ να απαντώ στον κάθε ανόητο και αγράμματο. Με ενοχλεί που εκμεταλλεύονται το όνομα για να πουλήσουν πέντε φύλλα που είναι ελεεινά και τρισάθλια.

Δεν παθαίνει τίποτα ούτε η κόρη μου, ούτε εγώ, απλά πρέπει κάποια στιγμή να τα χαρακτηρίζουμε τα πράγματα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου πώς με χαρακτηρίζουν. Για να ορίσεις τον αγενή, πρέπει να ορίσεις τον ευγενή. Άρα θα παραμείνω για αυτούς αγενής, και δεν με ενδιαφέρει καθόλου, και θα γίνω χειρότερος από ότι είμαι! Θα τους προβοκάρω όλους, γιατί το παιχνίδι θα το ορίζω εγώ το παιχνίδι, όχι αυτοί!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Βγήκε ατάλαντη και αμόρφωτη η κόρη του Μπέζου, αλλά την έχωσε στο Εθνικό να πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ την αταλαντοσύνη της!

  2. Όπως έλεγε και ένας φιλόσοφος (Russell) πριν πολλά χρόνια:

    “..Η βασική αιτία του προβλήματος είναι ότι στον σύγχρονο κόσμο οι ηλίθιοι είναι βέβαιοι, ενώ οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες…”

    Ο Μπέζος είναι ένας απο τους ηλίθιους. Τελεία και παύλα

  3. Μην ενοχλειτε τον Γαλαξια Μπεζο.

    (μεγαλη @δερφη, γι’αυτο στους απαραδεκτους την επαιξε τελεια!)

  4. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ! ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ,,,,,,ΑΝΤΕ ΚΑΤΟΥΡΑ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ,,,,,,,,,,

  5. τι λέτε ρε ποντίκια -σαλιγκάρια τού πληκτρολογίου ?
    πολύ καλά τα λέει ,θαυμάζω κ το ταλέντο του σαν ηθοποιό αλλά κ τήν ειλικρίνειά του ,αυτό πού νιώθει
    αυτό λέει ,μπράβο σου γιάννη μπέζο ,φανερό ειναι οτι επειδή δέν γλύφει τούς σκατοδημοσιογράφους τού κάνουν τακτικά επιθέσεις για τόν χαρακτήρα του ,ρε πού καταντήσαμε να μήν θαυμάζουμε τήν ειλικρίνεια κάποιου ατόμου ,ας ειναι κ ποδοσφαιριστής κ αθλητής κ ηθοποιός κλπ

  6. Είναι οξύμωρο να θες να είσαι ηθοποιός και να δείχνεις έπαρση και χλευασμό στο κοινό που θα πληρώσει για να σε δεί. Δεν είναι μόνο το χρήμα που θα δώσει, είναι και ο χρόνος που θα αφιερώσει ο εκάστοτε θεατής σημαντικός. Μπορεί να μην είναι κακός, μπορεί να είναι δυστυχισμένος ή ανικανοποίητος και του βγαίνει μια έντονη ξινίλα και ειρωνεία. Ίσως μια μοναχική δουλειά πίσω απο τα φώτα να του ταίριαζε περισσότερο αφού βγάζει φλύκταινες με τους θαυμαστές του.

  7. ΕΝΑ ΨΩΝΙΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕ

  8. Γιάννη μπεζο είσαι μπουφο ο η δημόσιογραφος την δουλειά του κάνει δεν ντρεπετε

  9. Γενικα δεν ξερω ποιος νομιζει οτι ειναι..Πολλα χρονια πριν παραθεριζαμε με μια φιλικη οικογενεια στη Λευκαδα. Τα παιδια μας ηταν μικρα,και στο ιδιο μερος ετυχε να παραθεριζει και ο Μπεζος. Οταν τον ειδαν ,γνωστο απο τα τοτε σηριαλ, του ζητησαν να βγαλουν μια φωτογραφια μαζι του.Αρνηθηκε ,οχι και πολυ ευγενικα.Δικαιωμα του ηταν βεβαια,αλλα το υφος του ηταν προσβλητικο. Εμεις σαν μεγαλυτεροι τον γραψαμε κανονικα.Τα παιδια ομως αισθανθηκαν πολυ ασχημα. Ο καθενας με τον χαρακτηρα του καθοριζει αν μεινει μετριοτητα ,η αν γινει θρυλος.Ετσι απλα….

  10. Καλά ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να τον καλέσει;

  11. Εδώ στην Ελλάδα την έχουν δει όλοι ταλεντάρες εκεί που έχεσαν οι παλιοί κωμικοί βγήκαν αυτοί , γι’αυτό κανείς πραγματικός σινεφιλ δεν πάει να δει ελληνικές ταινίες πλέον μόνο τίποτε μαθητές,φοιτητες πάνε για χαβαλέ !
    Δεν ξέρω πως και γιατί ακόμα υπάρχει Ελληνικός κινηματογράφος με αυτή την παρακμή …….

  12. Χρόνια μας πολλά.
    Μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθείς γιατι είναι κακοτροπος και σαν ηθοποιός πραγματικά μου είναι αδιάφορος.
    Ίδιο μοτίβο πάντα στην ερμηνεία του , νομίζει ότι κάτι είναι.
    Στο περιθώριο γιατί έτσι θα μάθει να εκτιμά.

  13. Γνωστός αριστερόστροφος ο κυριούλης “μεγάλος”ηθοποιός! Ανθέλληνας…υπερόπτης..αλλαζόνας αποτελεί αντιπαθέστατο είδος….της 7ης “τέχνης”!

  14. Θεωρει το Προσύμφωνο των Πρεσπών καλή συμφωνία για την Ελλάδα ο ξεφτίλας.Φτού σου αλήτη

Comments are closed.