Ντόναλντ Τραμπ: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που φτάνει στο νοσοκομείο μετά την απόπειρα δολοφονίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο απεικονίζονται οι αγωνιώδεις στιγμές της άφιξης του τραυματισμένου Ντόναλντ Τραμπ λίγα λεπτά μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του στο νοσοκομείο του Μπάτλερ στην Πενσιλβάνια κυκλοφορεί στα social media.

Το βίντεο τράβηξε άνθρωπος που βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο και περιγράφει ότι ήταν στην πρώτη σειρά και είδε τον Τραμπ να αιμορραγεί από το κεφάλι του.

Ο κόσμος είχε ήδη πληροφορηθεί την επίθεση εναντίον του και πίστευαν ότι ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν σοβαρά τραυματισμένος. Στη συνέχεια, ακούγονται πολίτες να φωνάζουν: «Περπατάει! Περπατάει!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ακούγεται μία γυναίκα να λέει κλαίγοντας “Oh Jesus” νομίζοντας ότι είναι σοβαρά τραυματισμένος και μετά η λύπη μετατρέπεται σε χαρά και ενθουσιασμό όταν τον βλέπουν να περπατάει και ο άνδρας ακούγεται να φωνάζει “he’s walking, he΄s walking”. Φανταστείτε την αγάπη του κόσμου για τον Ντόναλντ Τραμπ. Θα εκλεγεί σίγουρα πρόεδρος. Να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί το βαθύ κράτος των τραπεζιτών για να του ανακόψει την πορεία προς την προεδρία.

Comments are closed.