Ντόναλντ Τραμπ: «Είναι απλό! Θα απαγορεύσουμε στους άνδρες που δηλώνουν γυναίκες να συμμετέχουν σε γυναικείες ομάδες»!

Κοινοποίηση:
απαγορεύστε-το-Donald-Trump-Ορκίζεται-εκτελεστική-δράση-για-να

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε ότι «απλά θα το απαγορεύσει», όταν ρωτήθηκε σε μια γυναικεία εκδήλωση που προβλήθηκε την Τετάρτη σχετικά με το να μην αφήνουν τους άνδρες να παίζουν σε γυναικείες αθλητικές ομάδες και να εισέρχονται σε γυναικείους χώρους.

Η δημοτική εκδήλωση που αφορούσε μόνο γυναίκες πραγματοποιήθηκε στην αμφιταλαντευόμενη πολιτεία της Τζόρτζια και προβλήθηκε στις 11:00 π.μ. στην εκπομπή «The Faulkner Focus» του Fox News. Η δεύτερη ερώτηση προς τον πρώην πρόεδρο αφορούσε τους άνδρες που δηλώνουν τρανσέξουαλ και αυτοπροσδιορίζονται ως γυναίκες, οι οποίοι παίζουν σε γυναικείες αθλητικές ομάδες και εισέρχονται σε γυναικείους χώρους, όπως τα αποδυτήρια.

Όταν ο παρουσιαστής Χάρις Φόκνερ ρώτησε τις παρευρισκόμενες γυναίκες πόσες «ανησυχούν για τους βιολογικούς άνδρες και τα αγόρια που ανταγωνίζονται γυναίκες και κορίτσια στον αθλητισμό», κάθε χέρι στο ακροατήριο σηκώθηκε ψηλά. Στη συνέχεια, μια γυναίκα με εννέα εγγόνια, εκ των οποίων τα έξι είναι κορίτσια, ρώτησε τον Τραμπ πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει το ζήτημα.

«Είναι τόσο εύκολη ερώτηση και όλοι στην αίθουσα – ξέρετε την απάντηση. Δεν πρόκειται να το αφήσουμε να συμβεί», απάντησε ο Τραμπ.

Στη συνέχεια ο Τραμπ αναφέρθηκε σε μια πρόσφατη είδηση για μια γυναικεία ομάδα βόλεϊ κολεγίου στη Νεβάδα που αποφάσισε να μην παίξει εναντίον μιας άλλης ομάδας που είχε έναν τρανσέξουαλ παίκτη – δηλαδή έναν άνδρα που προσποιείται ότι είναι γυναίκα – και σημείωσε πως άλλες αθλήτριες έχουν τραυματιστεί ακόμη και παίζοντας εναντίον ανδρών που ταυτίζονται ως γυναίκες.

«Θέλω να πω, έχουν τραυματιστεί πραγματικά άσχημα, γυναίκες που παίζουν με άνδρες», σημείωσε ο Τραμπ. «…Θα το σταματήσουμε οπωσδήποτε. Δεν μπορείτε να το έχετε. Είναι ένας άνθρωπος που παίζει στο παιχνίδι».

«Και πώς το σταματάς; Θα πάτε στα αθλητικά πρωταθλήματα;» ρώτησε ο Φόκνερ.

«Απλώς το απαγορεύω», απάντησε εκείνος. «Ένας πρόεδρος το απαγορεύει. Απλά δεν το αφήνεις να συμβεί».

Η κυβέρνηση Μπάιντεν-Χάρις υπήρξε κυρίως η πιο φιλο-τρανσέξουαλ κυβέρνηση στην αμερικανική ιστορία, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να προωθεί φάρμακα και διαδικασίες αλλαγής φύλου για ανηλίκους.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν-Χάρις προσπάθησε επίσης να προστατεύσει τους τρανσέξουαλ αθλητές αλλάζοντας τις απαιτήσεις του Τίτλου ΙΧ και συμπεριλαμβάνοντας την «ταυτότητα φύλου» ως προστατευόμενη κατηγορία σε πολλούς κανονισμούς που προωθήθηκαν επί των ημερών τους από μη εκλεγμένους γραφειοκράτες σε διάφορες ομοσπονδιακές υπηρεσίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response