Ντόναλντ Τραμπ: Νίκη στις εκλογές του Νοεμβρίου προβλέπουν οι μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρείες

Κοινοποίηση:
Donald-Trump-2048x1364

Μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσιλβάνια, οι αγορές στοιχημάτων δείχνουν σημαντική αύξηση στις πιθανότητες επανεκλογής του.

Οι στοιχηματικές αγορές ανταποκρίθηκαν άμεσα, ενισχύοντας το προβάδισμα του Τραμπ έναντι του νυν προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα στοιχημάτων PredictIt, οι πιθανότητες νίκης του Τραμπ ανέρχονται στο 67%, αυξημένες από το 60% πριν από την απόπειρα.

Η απόπειρα δολοφονίας φέρεται να ενίσχυσε συντριπτικά την υποστήριξη προς τον Τραμπ, καθώς οι αγορές στοιχημάτων αντέδρασαν ακαριαία.

Τα στοιχήματα για τον Τραμπ αυξήθηκαν, με τις αποδόσεις του να φτάνουν το -275, υποδεικνύοντας πιθανότητες νίκης 71,83%.

Από την άλλη πλευρά, οι πιθανότητες του Τζο Μπάιντεν να κερδίσει τις εκλογές μειώθηκαν περαιτέρω, με τις αποδόσεις του να βρίσκονται στο +500, υποδεικνύοντας πιθανότητες μόλις 16,67%.

Η αγορά στοιχημάτων άρχισε να μετατοπίζεται προς τα δεξιά μετά τη συζήτηση μεταξύ του προέδρου Τζο Μπάιντεν και του Τραμπ, αλλά έχει επιταχυνθεί υπέρ του Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του το Σάββατο, σύμφωνα με τον Λι Φελπς, εκπρόσωπο του βρετανικού στοιχηματικού οίκου William Hill.

«Αφού ο Ντόναλντ Τραμπ επέζησε από μια απόπειρα δολοφονίας στη σκηνή το Σάββατο, οι πιθανότητες επανεκλογής του ως Πρόεδρος των ΗΠΑ έχουν πάει μόνο προς μία κατεύθυνση» είπε ο Φελπς στην USA Today.

Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών διαμορφώνονται πλέον ως εξής:

William Hill
Ντόναλντ Τραμπ : -300
Τζο Μπάιντεν : +400

Star Sports
Ντόναλντ Τραμπ : -250
Τζο Μπάιντεν : +450

Bovada
Ντόναλντ Τραμπ : -280
Τζο Μπάιντεν : +385

BetOnline
Ντόναλντ Τραμπ : -300
Τζο Μπάιντεν : +325

Oddschecker
Ντόναλντ Τραμπ : -223
Τζο Μπάιντεν : +520

Υπενθυμίζεται ότι το φαβορί στο στοίχημα για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές έχει χάσει μόνο δύο φορές από το 1866.

Οι δύο ανατροπές ήρθαν το 1948, όταν ο Χάρι Τρούμαν κέρδισε τις πιθανότητες οκτώ προς μία και επικράτησε το Τόμας Ντιούι και το 2016, όταν ο Τραμπ ξεπέρασε τις πιθανότητες επτά με δύο και κέρδισε τη Χίλαρι Κλίντον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: