Νύφη μαθαίνει ότι ο γάμος της κοστίζει 30.000 ευρώ και τον ακυρώνει αμέσως. Δείτε τι θα κάνει με τα λεφτά και θα σοκαριστείτε!

Κοινοποίηση:
πθρδθε

Μία μελλοντική νύφη και ο αρραβωνιαστικός της ακύρωσαν το γάμο τους, αφήνοντας χιλιάδες δολάρια σε διακόσμηση, φαγητό και άλλα υλικά να πάνε χαμένα. Αλλά η Sarah Cummins είχε άλλες ιδέες.

 

Ο γάμος αξίας 30 χιλιάδων δολαρίων ανάμεσα στην Cummins και τον πρώην αρραβωνιαστικό της Logan Araujo, συμπεριλάμβανε δεξίωση για 170 προσκεκλημένους. Το ζευγάρι ακύρωσε το γάμο τους για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αλλά η νύφη θεώρησε πως θα ήταν κρίμα να πάει χαμένη μια τέτοια εκδήλωση.

«Ήταν πραγματικά συνταρακτικό,» εξομολογείται η 25χρονη Cummins. «Τους κάλεσα όλους, ακύρωσα, απολογήθηκα, έκλαψα, κάλεσα τους προμηθευτές, έκλαψα και άλλο και τότε ένιωσα πολύ άσχημα που έπρεπε να πετάξω όλο αυτό το φαγητό που παρήγγειλα για τη δεξίωση.»

‘Ετσι, η Cummins επικοινώνησε με ένα τοπικό καταφύγιο αστέγων και πρόσφερε το φαγητό σε οικογένειες που είχαν ανάγκη.

Στη συνέχεια, συνεργάστηκε με την διοργανώτρια του γάμου, την Maggie LaDow, για να βοηθήσει στις ετοιμασίες με τους νέους καλεσμένους. Η Cummins βοήθησε ακόμη να οργανωθούν δύο μεγάλα λεωφορεία για την μεταφορά 150 ατόμων και των οικογενειών τους.

Το μενού συμπεριλάμβανε κεφτεδάκια με μπέρμπον, κατσικίσιο τυρί και ψητές μπρουσκέτες και με επιδόρπιο τη γαμήλια τούρτα.

Η ίδια η Cummins θέλει να παρευρεθεί στο δείπνο, αν φυσικά μπορεί να συγκρατήσει τα αισθήματά της.

«Θα έχω τουλάχιστον κάποια ευχάριστη ανάμνηση από αυτή τη βραδιά. Έχω εργαστεί τόσα Σαββατοκύριακα και τόσες υπερωρίες, που ήθελα να βεβαιωθώ ότι θα είναι ο τέλειος γάμος,» αναφέρει η Cummins.

Η υπεύθυνη του καταφυγίου αστέγων, η Cheryl Herzog, θεωρεί την κίνηση της Cummins πολύ γενναιόδωρη, δεδομένων των περιστάσεων.

«Συγκινήθηκα που η Sarah μετέτρεψε μια επώδυνη εμπειρία σε κάτι ευχάριστο για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Είναι πολύ ευγενική κίνηση εκ μέρους της,» προσθέτει η Herzog.

Ακόμα και ο πρώην αρραβωνιαστικός της Cummins, που αντιμετωπίζει την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του, εκτίμησε την απόφαση της Cummins για να βγει κάτι καλό από την ακύρωση του γάμου τους.

«Νιώθω χαρά μέσα από την λύπη μου που η Sarah κατάφερε να κάνει μια ανιδιοτελή πράξη σε μια τόσο δύσκολη στιγμή,» αναφέρει ο πρώην αρραβωνιαστικός της Araujo.

Μετά τη δεξίωση, η Cummins θα αναχωρήσει για τον προγραμματισμένο μήνα του μέλιτος στη Δομινικανή Δημοκρατία, έχοντας μαζί της την μητέρα της. Η Cummins αναφέρει ότι ελπίζει να της δώσει τον χρόνο που χρειάζεται, πριν επιστρέψει στις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Purdue.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: