Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Ολομέτωπη επίθεση στο ΣΥΣΤΗΜΑ – Μήνυση στον διοικητή και στους γιατρούς του Γ.Ν “Γεννηματά”

Κοινοποίηση:
C87A9349-C9CB-4155-A48B-7D51FC3B5AD3-670x400

ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΩΡΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ , ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ , ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ (ΑΡΘΡΟ 327 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ),

ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙ Σ Α Γ Γ Ε Λ Ε Α Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Α Σ !!!!!! ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ (ΑΡΘΡΟ 229 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΔΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΣ (ΑΡΘΡΟ 327 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΑΡΘΡΟ 15 ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΕΡΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ) !!!!!!

Εισαγγελέας υπηρεσίας μόλις πριν από λίγο στον αξιωματικό υπηρεσίας του αστυνομικού τμήματος Χολαργού :

“ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ” !!!!!!

ΤΗΝ Α Π Ο Ψ Η !!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΙΝΕ Α Π Ο Ψ Η !!!!!!!!!!!!!!!

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΡΑΤΑ ΟΜΗΡΟ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΔΩΡΑ ΑΓΡΙΔΙΩΤΗ !!!!!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!!!! Εισαγγελέας : “Να κάνουν μήνυση”… Ναι, κύριε εισαγγελέα. Θα κάνουμε. Όχι όμως μόνο στο Γεννηματά. Αλλά και σε σένα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Κανονικά, θα έπρεπε να μπουκάρουν οι συγγενείς, ν’ αρχίσουν τα κλωτσομπουνίδια στους γιατρούς και να πάρουν σηκωτό τον άνθρωπό τους.Αν διαβάσετε τους διαλόγους των ασθενών που προσπαθούν να ”ξεφύγουν” απο τα χέρια γιατρών και νοσηλευτών να μην του διασωληνώσουν, θα φρίξετε.Τους απειλούν κιόλας ότι θα τους το κάνουν με το ζόρι ή ότι θα τους κοιμίσουν να τους πάρουν αέρια αίματος.

  2. Πόσο ξεφτιλισμενοι αλαζόνες είστε γαμωγιατροι;

  3. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ.

  4. Καλη δυναμη αν και ενας κουκος δεν φερνει την Ανοιξη……………..ολα ειναι σαπια………

    1. Τη φέρνει και την παραφέρνει….
      Αρκεί να του δώσουμε και εμείς όλη μας τη δύναμη….και όχι μόνο ηθικά….!!!

Comments are closed.