Ν. Παππάς: Ενθαρρύνω τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τον Στέφανο Κασσελάκη

Κοινοποίηση:
Συνάντηση του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη με τον μέχρι πρότινος συνυποψήφιο για την προεδρεία του κόμματος Νίκο Παππά, στην Βουλή, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Την στήριξη του στον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία ΣΥΡΙΖΑ στον β’ γύρο των εκλογών του κόμματος εξέφρασε ο Νίκος Παππάς, λίγο μετά τη συνάντηση που είχαν οι δύο τους στη Βουλή σήμερα το πρωί.

«Είχαμε μια ξεκάθαρη, πολιτική συζήτηση για το μέλλον της παρατάξης. Δεν ήταν η πρώτη συνάντηση, είχαμε συναντηθεί και πριν τον πρώτο γύρο. Είναι προφανές ότι ενώπιον του ελληνικού λαού και του δημοκρατικού κόσμου ότι στη βάση της συζήτησης που κάναμε ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή του στον β γύρο της Κυριακής. Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει την πνοή και τον βηματισμό για να πάμε γρήγορα στην προοπτική της νίκης», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

«Την Κυριακή κάναμε το πρώτο βήμα για μια προοδευτική κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα με την υποστήριξή σου κάνουμε το δεύτερο βήμα. Την Κυριακή θα κάνουμε το τρίτο βήμα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πάμε πολύ δυνατά για τη νίκη και την μεγάλη προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη ο τόπος», είπε από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Δεν μας ενδιαφέρει η άποψη καταδικασμένου από ειδικό δικαστήριο.Για να μην ξεχνάμε.

  2. Ε ! Καλά, μήπως δεν το περιμεναμε; κανονικά έπρεπε να παραιτηθεί από την πολιτική, αλλά το τραινακι και τα 7.000 ουδείς αρνήθηκε .. ξεφτίλα…

  3. Αυτός καμαρώνει που είναι πούστης, διαλαλεί την πορνεία του, ό,τι χειρότερο για τον Θεό.

  4. Το παραχ@σανε στον Συριζα….δεν κατάλαβαν ότι ο λαός δεν τους θέλει άλλο διότι είναι αμερικανοδουλοι του κέρατα ??

    1. Ενώ αν ήταν Ρωσοδουλοι όπως τότε στον συμμοριτοπολεμο όλα καλά έτσι?

  5. Πλεον δεν εχει σοβαρο αντιπαλο ο μητσοτακης θα μπορει να κυβερνηση καμια 20 χρονια..

  6. Ο τύπος αυτός ήταν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά μην απορείτε γιατί ο Τσίπρας είχε αυτή την κατάληξη, μην ξεχάσουμε και τον Πολάκη.

  7. Αρχισε το τρενακι ,καλε νικολα, τον μηχανοδηγο ποιός θα τον κάνει ? Δυστυχως αγαπητοί Έλληνες ,δεν θα είναι μονο αρχηγός του συριζα ,αλλά κ σε 2-3 χρόνια πρωθυπουργός της χώρας .θα δείτε γλέντια στο κοινοβούλιο απο τις λουγκρες κ τις λεσβίες και την μιση ΙΣ.

  8. ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ????
    Ξανα στο 5% ο Συριζα……

  9. Μπράβο σας….βρε ψαροκασέλες!!!! πολιτική….ωριμότητα!!!!!!!

  10. Δεν το πιστεύω ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει αρχηγό ένα φούστη, ένα πισογλέντη, ένα της ανατροπής. Κάτι δεν πάει καλά σίγουρα.

Comments are closed.