Ν.Πλακιάς για έγκλημα στα Τέμπη: «Για να θυμώνω κάθε μέρα και πιο πολύ – Για να σας θυμίζω τον δολοφόνο»

Κοινοποίηση:
plakias

Ο Νίκος Πλακιάς ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο έγκλημα των Τεμπών, ανήρτησε στο «Χ» μια φωτογραφία του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, στην οποία αναφέρει «για να θυμώνω κάθε μέρα και πιο πολύ !! Για να σας θυμίζω τον δολοφόνο».

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του, τονίζει:
«Δεν ήξερα τι να γράψω και ανέβασα αυτήν την φωτογραφία . #Τεμπη_Δικαίωση #Τεμπη_έγκλημα #Τεμπη_συγκάλυψη

Για να μην ξεχνώ τον όρκο που έδωσα !!! Για να θυμώνω κάθε μέρα και πιο πολύ !! Για να σας θυμίζω τον δολοφόνο !!!

Για να πάμε μέχρι τέλους !!! Μπορεί να νομίζει ότι με όλα αυτά που ακούγονται και βλέπουν το φως της δημοσιότητας ότι τον ξέχασα !!! Λάθος !!! ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. @ΕΘΑΡΟΣ. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι οι τρεις οικογένειες που κυβερνούν την χώρα, δηλαδή Καραμανλή, Παπανδρέου, Μητσοτάκη, έπρεπε να είχαν φύγει από την εξουσία, εδώ και πολλά χρόνια. Η εξουσία διαφθείρει, και η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα. Το θλιβερό είναι πως οι ψηφοφόροι τους ψηφίζουν και τους ξαναψηφίζουν. Δυστυχώς για την Ελλάδα, οι ψηφοφόροι δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να τιμωρούν τους πολιτικούς, διότι π.χ. αν τιμωρούνται οι πολιτικοί, ούτε αυτοί οι απλοί πολίτες θα πέφτουν στα μαλακά. Όμοιος στον όμοιο. Κατάλαβες τι εννοώ;

  2. Απορώ πως μπορεί και κοιμάται αυτός ο πρώην υπουργός όταν σκέφτεται τα θύματα των Τεμπών. Τι να πει κανείς σε αυτόν τον πατέρα και θείο αυτών των τριών κοριτσιών. Δεν υπάρχει ντροπή ή φιλότιμο πια στην Ελλάδα. Η λέξη τιμωρία έχει χάσει το νόημα της. Κανένας κυβερνητικός στο σκαμνί για κανένα θέμα. Για όλα τα ζητήματα φταίνε οι πολίτες. Οι δήθεν αριστεροί αλλά και οι δήθεν δεξιοί όπως αυτοί της ΝΔ νοιάζονται μόνο για τους λαθρομετανάστες και για να βρίσκουν νέες σαχλές λέξεις για να περιγράφουν τα πραγματικά αδιέξοδα που αυτοί οι αδίστακτοι δημιουργούν στην κοινωνία.

    1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ; ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ; ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΙΔΕΥΑΝΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΘΕΟΡΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ….ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ; ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΑΚΙ ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΡΤΑ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΛΕΩ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
      ΝΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΜΟΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

Comments are closed.