28/06/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΞΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ: ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 300.000 ΣΤΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΣΕΝΑΡΙΟ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ; ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ;

Κοινοποίηση:
GREECE

Σχέδιο «The Telegraph» Η Ελλάδα ως διάδρομος προσβολής της Ρωσίας από τα νότια – Κίνδυνοι και ερωτήματα

Ελπίδα της Αθήνας να λάβει ουσιαστικά ανταλλάγματα μετά από μία ενδεχόμενη ρωσική ήττα

Το ρεπορτάζ του βρετανικού Telegraph που αναφέρει τους πέντε διαδρόμους για αποστολή 300.000 ΝΑΤΟϊκών στρατιωτών στο ουκρανικό μέτωπο, μόνο ως «απλή επιχείρηση» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ειδικά σε ό,τι αφορά την Ελλάδα.

Πέρα από την Αλεξανδρούπολη που είναι αυτονόητο ότι θα χρησιμοποιηθεί, η εναλλακτική διαδρομή Πειραιάς-Θεσσαλονίκη-Βουλγαρία στην οποία αναφέρονται οι Βρετανοί, ενέχει πολλούς κινδύνους οι οποίοι έχουν να κάνουν και με την παλαιότητα του σιδηροδρομικού δικτύου.

Επίσης, το λιμάνι του Πειραιά σε ό,τι αφορά την μεταφορά φορτίων ελέγχεται απευθείας από την Κίνα.

Και όλοι γνωρίζουν ότι είναι αδύνατον να διακινηθεί το οτιδήποτε χωρίς να το γνωρίζουν οι Κινέζοι και αν το γνωρίζουν οι Κινέζοι φυσικά θα το γνωρίζουν και οι Ρώσοι.

Η δε διαδρομή από τον Πειραιά μέχρι τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα προσφέρεται ιδιαίτερα για δολιοφθορές (είδαμε όλοι τι συνέβη στα Τέμπη, όπου δεν έγινε καν δολιοφθορά αλλά ένα «μπάχαλο» από εγκληματική δυσλειτουργία του συστήματος).

Ακόμα κι αν θεωρήσουμε ότι οι ΝΑΤΟϊκοί θα ελέγξουν με φυσική παρουσία, όπως προβλέπεται σε περίπτωση πολέμου, τα σταθμαρχεία και τους κόμβους, η απόλυτη γνώση του περιεχομένου των φορτίων και των δρομολογίων από τον Πειραιά προς τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο δολιοφθορών οι οποίες θα στοχεύσουν ειδικά τους συρμούς που θα μεταφέρουν προσωπικό προκειμένου να υπάρξει, εκτός των άλλων και επικοινωνιακή εκμετάλλευση από την πλευρά της Ρωσίας.

Σε ό,τι αφορά την ουσία εννοείται ότι η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ και αν αποφασιστεί αυτό σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης της Συμμαχίας  θα πρέπει η Αθήνα να πειθαρχήσει ειδάλλως θα ακολουθήσει μία πολιτική τύπου Όρμπαν ή Φίτσο της Σλοβακίας, μία εξέλιξη την οποία θεωρούμε αδύνατη, όχι μόνο από την παρούσα κυβέρνηση αλλά και από οποιαδήποτε άλλη είναι δυνατόν να προκύψει.

Με απλά λόγια δεν υπάρχει από τα δεξιά μέχρι τα αριστερά του πολιτικού φάσματος, προσωπικό στη χώρα το οποίο να επαναλάβει την εθνοκεντρική εξωτερική πολιτική που ακολουθούσε η κυβέρνηση Καραμανλή μέχρι το 2009 όταν και ουσιαστικά ανατράπηκε.

Η μεταφορά μερικών δεκάδων χιλιάδων στρατιωτών σε μία αποστολή τύπου «1919» σίγουρα προβλέπει και την εμπλοκή ελληνικών μονάδων και κυρίως της Πολεμικής Αεροπορίας.

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην εξέλιξη και κυρίως θα δούμε αν το σχέδιο αυτό υλοποιηθεί από το ΝΑΤΟ

Βέβαια, αν η Ρωσία ηττηθεί και η Ελλάδα συμμετέχει ενεργά στην ρωσική ήττα πιθανότατα θα αμειφθεί (ελπίζουμε με καλύτερο τρόπο από τις «αμοιβές» του Α’ και του Β’ ΠΠ), καθώς θα έχει ρισκάρει την καταστροφή λιμένων (Πειραιάς και Αλεξανδρούπολη) και αεροδρομίων (110 ΠΜ Λάρισας).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Επιδη κερδισε κατι συνεργαζομενη με απατεωνες παλια δεν σημαινει οτι θα κερδιζει παντα οποτε συνεργαζεται με απατεωνες. Παιζει να τα χασει ολα λεω εγω

  2. Γιομησαμε κουλοκασσελες με πεντακοσαευρα και ψαροκασσελες αμερικλανοουρανοκατεβατες με….τεστοστερονη!

  3. Καλο το σεναριο αλλα για…αντρες οχι για κουλες που ετοιμαζονται να τη κανουνε με ελαφρα πηδηματακια! Περιληπτικα περισσοτερα μισθοφορακια στη κρεατομηχανη του Βλαδιμηρου! Βλεπετε το νεοταξιτικο σαψαλο βιαζεται γιατι συντομα μας αφηνει χρονους!

  4. Οποιος παρακολουθει τον Ευαγγελατο είναι τελειίως ΗΛΙΘΙΟΣ!!!!!!

  5. Ξέρει ο Κυριάκος και ο Νικόλας Δένδιας. Οι υπόλοιποι στις κασσέλες σας.

    1. Ωπ νάτος ξανά ο υπάλληλος. Πληρώθηκε κι είναι έτοιμος για νέα σχόλια. Τι ανάγκη έχει, το αίμα μας ρουφάει το βρωμοκόμμα του και το παίζει τρελίτσα.

    2. Σκασε ρε Αλβανικό σκατό! Αει στο διάολο σαβούρα😠😠

  6. Που είναι μια 17 Νοέμβρη να καθαρίσει το τοπίο;

  7. Η Ελλάδα πρέπει να είναι ουδέτερη, δεν θα έχει απολύτως κανένα όφελος, μόνο συμφορές. ο μόνος μόνιμος εχθρός μας είναι η Τουρκία. Οι Έλληνες πολιτικοί και στρατιωτικοί πρέπει να βάλουν μυαλό και να κοιτάξουν το συμφέρον της πατρίδας. Οι Εγγλέζοι ειναι ο ποιό ύπουλος λαός, αντί να επιτρέψουν την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα μετα τον Β πόλεμο προκάλεσαν τον εμφύλιο πόλεμο.

  8. προδοτες δικτατορες δυναστες δολοφονοι δολοπλοκοι διεφθαρμενοι διεστραμενοι δωροδοκημενοι απο παντου σιχαμεροι εμετικοι ανωμαλοι της εκαστοτε κυβερνησης της καποτε Ελλαδας!!!!! η δικτατορια σας θα πεσει θα απελευθερωθουμε θα γινει επανασταση θα σας κρεμασουμε και θα φτυνουμε κατα χιλιαδες τα νεκρα κουφαρια σας εσας και των λοατκι των τραπεζιτων δκικηγορων δημοσιογραφων δικαστων αστυνομικων της αρπαχτης και ολων των υπολοιπων του σαπημενου κατεστημενου σας προδοτες!!!!
    ιουδες ισκαριωτες!!!!
    εφιαλτες!!!!!
    στο γουδι!!!!!

  9. Και πολεμο βοσνιας τα παντα ειχαν καραβανοποιηθει. 2.000.000 εκ. δρχ το μηνα επαιρνε ο καθε εποπ μας και ενα αμαξι δωρο.

  10. Για την Ελλαδα δεν υπαρχει πολεμος στην Ουκρανια, δεν υπαρχει πολεμος στην Γαζα, δεν ειμαστε στα προθυρα του Γ Παγκοσμιου, ο Ευαγγελατος εδω και 1 ωρα λεει για τον τζογαδορο δολοφονο της Χαλκιδας!!!

Comments are closed.